Ostani doma
TV novosti
VIDEO - Olja iskreno o kćeri i pokojnom suprugu: 'Teško sam podnijela njegov odlazak, ali imam osjećaj da je tu sa mnom'
RTL.hr

'Ljetni Roksini anđeli'

VIDEO - Olja iskreno o kćeri i pokojnom suprugu: 'Teško sam podnijela njegov odlazak, ali imam osjećaj da je tu sa mnom'

Olja je Roksinim anđelima govorila o pokojnom suprugu, kćeri, 'Ljubav je na selu' i priči iza svojih performansa.

Akademska umjetnica, dizajnerica, vlasnica trgovine, performerica... sve je to Olja Einfalt Mihovilović, poznata i kao Splitska Vampirica. Upravo su njoj u sklopu specijala 'Ljetni Roksini anđeli' u posjet otišle Roksine anđelice Tamara i Tamara te je ispitale o sudjelovanju u RTL-ovim emisijama 'Ljubav je na selu' i 'Večera za 5 na selu', ali i o privatnom životu. 

Uvijek će pamtiti 'Ljubav je na selu'

Olja je nedavno ponovno otvorila svoju trgovinu u Splitu, a na otvorenju su bili i njeni prijatelji iz 13. sezone 'Ljubav je na selu'. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Bila mi je moja kraljica Bahrica, bio je moj Dragan, s djecom, bila je 'lubeničarka ' Renata... Ja je tako zovem od milja. Naša Mare i Željan. Ali bez Samante, jer su baš taj dan prekinuli", rekla je Olja te objasnila dinamiku svog i Draganova odnosa. 

"Ja i Dragan smo se našli kao osobe, kao tipovi ljudi. Mislim da smo stvarno slični. Jako smo se dobro zabavljali, ali što se tiče smocija, mislim da i on i ja imamo još neke stvari za riješiti što se tiče naših prijašnjih iskustava. Nažalost, i on i ja smo udovci. Nije lako sve to zaboraviti", rekla je Olja te progovorila o svom braku i smrti supruga Marku Mihoviloviću koji je preminuo prije dvije godine. 

Tragedija od koje se još oporavlja

"I 'Večera za 5 na selu', i svi moji performansi, i odlazak u 'Ljubav je na selu' su bijeg od mojih nekih demona, moja želja da pokušam izići iz kolotečina i pokušam malo zaboraviti. Stvarno smo bili jako povezani, sve smo zajedno radili, bili smo jako dobri supružnici jedno drugome. Jako smo se voljeli", otkrila je Olja. 

"Imam osjećaj da je on tu sa mnom i da moram biti jaka", kaže Olja te zaključuje: "Njegova želja i borba su sada dio mene."

Govorila je i o svojoj kćeri Pauli. 

"Nažalost se nismo dugo vidjele zbog korone, ali stalno smo na liniji. Ona mi je i dijete i prijatelj", kaže Olja, koja priznaje da se iznenadila što  je Paula pošla njenim stopama. Naime, Paula je stipendistica modnog dizajnera Alexandera McQueena. Trenutačno je u Parizu, dok inače studira u Londonu. 

Što je još Olja ispričala, pogledajte u videu!

Što su 'Roksini anđeli'?

Tamara i Tamara, novinarke RTL.hr-a, u svom dnevnom boravku ugostit će poznata televizijska lica RTL-a, zvijezde, kolege i brojne druge goste te ih ispitati sve o njihovim projektima i pokušati doznati pikanterije koje još nikad nikome nisu rekli jer - gdje ima volje, ima i začina!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!