Ostani doma
TV novosti

Velika tragedija

Olja o pokojnom suprugu Marku: 'Njegov prkos, želja i borba sada su dio mene'

Splitska akademska slikarica, dizajnerica i performerica Olja Einfalt Mihovilović u specijalu 'Ljetni Roksini anđeli' otvorila je srce i progovorila o svom pokojnom suprugu, Marku Mihoviloviću.

Olja, koja je sudjelovala u 13. sezoni emisije 'Ljubav je na selu' gdje se prijavila za farmera Dragana Kežića, otkrila je kako još nije spremna za novu ljubav. Naime, rana nastala gubitkom supruga još je previše svježa... 

Naime, njezin suprug Marko Mihovilović preminuo je 2019. godine nakon teške bolesti. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"I 'Večera za 5 na selu', i svi moji performansi, i odlazak u 'Ljubav je na selu' su bijeg od mojih nekih demona, moja želja da pokušam izići iz kolotečina i pokušam malo zaboraviti. Stvarno smo bili jako povezani, sve smo zajedno radili, posao smo zajedno radili... Bili smo jako dobri supružnici jedno drugome i jako smo se voljeli", otkrila je Olja te priznala: "Njegova smrt bila je jako bolna i za mene i za Paulu (kćer, op.a.)."

No u toj je situaciji pronašla i neku novu snagu. 

"Sigurna sam da vjeruje u mene i Paulu i želi da se borimo i dalje i budemo što možemo bolje, i ona i ja. Nekako imam osjećaj da je on tu sa mnom i da moram biti jaka. Kada je on umro, imam osjećaj kao da sam ja postala užasno jaka, u tom smislu da je on sa mnom. One njegove karakterne osobine, prkos koji je on imao, želja i borba, sada su dio mene", rekla je Olja te zaključila: "Neću to nikad zaboraviti, ali trebam još vremena za neki novi početak."

Što je još ispričala Roksinim anđelima, pogledajte u videu. 

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!