Ostani doma
TV novosti
Farmer Krunoslav spreman je za ljubav, a izgled mu nije presudan: 'Jabuka može biti lijepa izvana, a iznutra tko zna kakva je!'
RTL

Mudro zbori

Farmer Krunoslav spreman je za ljubav, a izgled mu nije presudan: 'Jabuka može biti lijepa izvana, a iznutra tko zna kakva je!'

'Ljubav je na selu' po 14. put kreće u misiju spajanja usamljenih srca, a jedan od farmera koji traže srodnu dušu je i simpatični Krunoslav

Vezana vijest

Farmeri 14. sezone 'Ljubav je na selu'
AVANTURA POČINJE Kreću u potragu za onom pravom: Upoznajte farmere 14. sezone 'Ljubav je na selu'!

Krunoslav Pavlaković ima 49 godina i dolazi iz Cvetkovića kraj Jastrebarskog. Nakon propalog 22-godišnjeg braka, Krunoslav je šest godina bio sam, no sada mu je dosta samoće pa je odlučio pronaći srodnu dušu pomoću emisije 'Ljubav je na selu'. No Krunoslav nije imao hrabrosti sam se prijaviti, već je to učinila njegova starija kći. 

"Meni je bilo neugodno, ali kći me nagovorila i prijavila. Gledao sam dosad 'Ljubav je na selu' kad god sam mogao, zanimljiva mi je emisija i tko zna, možda i ja pronađem nekoga za sebe", kaže Krunoslav, koji je bio vrlo skroman kada se opisivao. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Što da kažem? Ako se čovjek previše hvali, pokvari se! Volim raditi, volim pomagati drugima, nisam agresivan, nikad nisam vikao..." kaže Krunoslav.

Ne pada na izgled, već na dušu

Pitali smo ga kakvu ženu traži.

"Jabuka može biti lijepa izvana, a iznutra tko zna kakva je! Može biti loša, iako izgleda lijepo. Tako da izgled nije najvažniji. Tražim ženu s kojom ću se međusobno poštovati i dijeliti dobro i zlo. Važno mi je da smo složni, da sve zajedno radimo. Nikoga neću tjerati da radi, a ni meni nije nikakav problem usisati ili oprati suđe, sve znam", kaže Krunoslav. 

A što nudi kandidatkinjama? 

"Djevojke koje će mi poslati pismo mogu očekivati toplu dobrodošlicu. Kod mene će se osjećati kao kod kuće. Ako se kojoj svidim, i ona meni, gradit ćemo odnos na poštovanju i ljubavi", kaže Krunoslav.

Što čekate? Pošaljite mu pismo, e-mail ili SMS svom omiljenom farmeru! PISMO: Ljubav je na selu, P.P.25, 10040 Zagreb, E-MAIL na: ljubavjenaselu@rtl.hr ili SMS na broj 666555 (3,72kn/SMS) s tekstom: ljubav, imenom farmera kojeg želite upoznati te porukom koju mu šaljete.

Život na selu je ljepši udvoje, stoga ne oklijevajte i sretno!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!