Ostani doma
TV novosti
Luka iz 'Braka na prvu' je posvojen, a sada je saznao tko mu je biološka obitelj: 'Jesam li ih ikad sreo? Jesu li gledali emisiju?'

Dirljiva objava

Luka iz 'Braka na prvu' je posvojen, a sada je saznao tko mu je biološka obitelj: 'Jesam li ih ikad sreo? Jesu li gledali emisiju?'

U dirljivoj objavi na društvenim mrežama Luka je otvorio srce i podijelio svoja razmišljanja s obožavateljima

Vezana vijest

luka, brak na prvu
dirljiva priča Luka: Posvojen sam točno na današnji dan prije 29 godina, moji posvojitelji su moji pravi roditelji, biološki me ne zanimaju

Luka Budak iz prve sezone showa 'Brak na prvu' u emisiji je ispričao svoju životnu priču. On i njegov brat blizanac su posvojeni, a Luka nikad nije tražio biološke roditelje niti je znao išta o njima. Za njega su mama i tata ljudi koji su ga posvojili i pružili mu život koji ima. Iz zahvale je majci posvetio i neke tetovaže, no kako život često donosi iznenađenja, tako je i Luki donio saznanja o ženi koja je rodila njega i brata. 

Sve o tome napisao je u objavi na Instagramu, koju prenosimo u cijelosti. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Otkrit ću vam detalj iz svog života.
U emisiji ste mogli vidjeti moju otvorenost k tematici o posvojenosti. Nikada se nisam toga sramio, štoviše, ponosio sam se time.
Da nije bilo nje i moje mame i tate, ja i moj brat tko zna gdje bismo bili.
Vi se vjerojatno ne biste smijali mom strahu od konja ili kako ne znam narezati pile (kao), plus još mnoge druge situacije. Zapravo, puno toga ne bi bilo, no pitati se što bi bilo kad bi bilo je za mene relativno glupo. No nema veze.

Da ne pišem Biblije o čvrstim emocijama i stavovima i strahovima, cijela ta situacija je dobila novi list. Novu stranicu.

Svemir je htio da ja saznam ime te žene i čujem pokoji detalj o njoj, njezinoj obitelji i vremenu u kojem se ona našla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Budak (@luka_budak9)


Znam da joj je bilo teško i ne zamjeram joj ni najmanju sitnicu. Nikada nisam, niti ću ikada. Zahvalan sam joj jer je to napravila na najbolji mogući način!

Ima tu puno sitnica, emocija, želja i svega onoga što osjetite kada raspetljavate priču.

Sad zamislite osjećaj kada saznate da u ovom životu kojem živite imate osobe s kojom ste u krvnom srodstvu (brat i sestra) u Njemačkoj i Švicarskoj i uže krvno srodstvo (bratić i sestrična) koji žive u Zagrebu.

Jesam li ih ikad sreo? Prošao pored njih? Jesu li gledali emisiju?
1000 pitanja, nijedan odgovor, za sada.

Ah, dragi Svemire, baš me zanima gdje ćeš me odvesti."

Luka je u vezi sa spisateljicom Ingrid Divković, koja je bila ekspertica u showu. Započeli su vezu nakon snimanja emisije, nakon susreta na kavi na kojoj su shvatili kako imaju mnogo toga zajedničkoga. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Budak (@luka_budak9)

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!