Ostani doma
TV novosti
Valentina iz 'Braka na prvu' za RTL.hr: 'Postoji muškarac u mom životu!'

EKSKLUZIVNO

Valentina iz 'Braka na prvu' za RTL.hr: 'Postoji muškarac u mom životu!'

Valentina Hržić, jedna od sudionica prve sezone showa 'Brak na prvu' na društvenim je mrežama otkrila da ovog ljeta uživa punim plućima, a uz nju je i njezin novi partner.

Vezana vijest

wow Valentina iz 'Braka na prvu' objavila fotku iz mora: 'Malo mi za sriću triba'

Za RTL.hr Valentina Hržić je ekskluzivno potvrdila da je pronašla ljubav!

"Jesam, postoji muškarac u mom životu", kratko je komentirala, ali zasad ne želi otkrivati više detalja o svom partneru. Na pitanje čime je muškarac može osvojiti, nabraja: "Dobrotom, pristojnošću i šarmom!"

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Inače, u 'Braku na prvu' Valentina je bila udana za Marinka Matejaka, no njih dvoje nisu postali par nakon emisije, već su ostali bliski prijatelji. "Moj život nakon 'Braka na prvu' nije se promijenio, a bračne ponude ne dobivam. Marinko i ja se često čujemo telefonski, no ne družimo se zbog nedostatka vremena", otkriva nam. 

Brak na prvu, Valentina i Marinko

Osim novog prijateljstva, Valentini se svidjelo i samo sudjelovanje u televizijskom projektu pa bi u budućnosti voljela sudjelovati u još nekom. "Bih, zašto ne, eto 'Superpar' je jako interesantan", kaže.  

Naposljetku otkriva kako planira provesti ostatak ljeta. "Trenutačno imam radnih obveza, ali nakon toga provodim vrijeme s obitelji na moru!"

 

 

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!