Ostani doma
TV novosti
Marijana Batinić objavila fotku sa sestrom: 'Kažu da smo nalik kao jaje jajetu...'

wow

Marijana Batinić objavila fotku sa sestrom: 'Kažu da smo nalik kao jaje jajetu...'

Marijana Batinić, RTL-ova voditeljica na svojim je društvenim mrežama objavila zanimljivu fotku...

Na fotografiji koju je Marijana Batinić objavila na društvenim mrežama, ona i sestra Karla slično su odjevene, a imaju i slične frizure. Pored objave Marijana je napisala: "Kažu da smo nalik kao jaje jajetu, a zapravo različitije ne možemo biti... Moja mlađa sestra danas slavi 23. rodjendan! Emotivna račica mekog srca, privržena prijateljica, najbolja teta na svijetu... Sestro moja, sretan ti rođendaaaan"

Pratitelji su u komentarima krenuli pisati "Iste", "Ma iste, brate", referirajući se na njihovu fizičku sličnost. Osim Karle, Marijana ima i 12 godina mlađeg brata Darka s kojim je prije nekoliko mjeseci objavila zajedničku fotografiju te otkrila neke detalje iz djetinjstva. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Nemam ja tri brata, nego jednog, a kao mali nikako nismo mogli naći zajednički jezik', započela je voditeljica ispod fotografije s bratom, a onda ispričala kako je to izgledalo odrastati s Darkom i Karlom. 'Kako ste se vi ponašali prema mlađoj braći i sestrama? Mojima baš i nije bilo med i mlijeko sa mnom. Više su se bojali starije sestre nego matere i oca", komentirala je. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!