Ostani doma
TV novosti
Neven Landek presretan je u ulozi oca: 'Mijenjam pelene, hranim bebu i pomažem Katarini u svemu' '
Privatna fotografija

BRAVO

Neven Landek presretan je u ulozi oca: 'Mijenjam pelene, hranim bebu i pomažem Katarini u svemu' '

Prije gotovo mjesec dana Neven Landek iz 'Ljubav je na selu' postao je otac, a sada nam otkriva kako se snašao u toj ulozi.

Vezana vijest

Neven+miješa+Pag+i+Brač+(thumbnail)
velika čast Neven odabrao kumu kćerkici, dobro je poznajete iz 'Ljubav je na selu': 'Zvao me u 3 ujutro, plakao je od sreće'

Neven Landek, jedan od kandidata prošle sezone 'Ljubav je na selu' prije gotovo mjesec dana s partnericom Katarinom dobio je prinovu, malenu Miju

"Super sam se snašao, sve sam brzo naučio. Mijenjam pelene, hranim bebu i pomažem Katarini u svemu", komentirao je za 24sata. Dodao je i kako mu je najdraže gledati dijete dok spava, dok ga hrani ili dok ga on i Katarina skupa kupaju. Uz sve obaveze Neven ipak pronalazi vremena za predah.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Uspijemo se naspavati uz sve nove obaveze, kći spava cijelu noć i ne budi se pa i mi spavamo kad i ona. Super je, jako smo zadovoljni. Beba Mia je živa, zdrava, zadovoljna i sretna bez ikakvih problema", izjavio je.

Dodao je kako o svadbi on i Katarina još ne razmišljaju, barem dok se ona ne rastane od supruga s kojim ima šestero djece, a s kojim je, ističe, ostala u dobrim odnosima. 

"Kad bude, onda budemo znali sve na vrijeme", dodao je Neven. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!