Ostani doma
TV novosti
Olja želi upoznati Borisa Rogoznicu prije odlaska u 'Zadrugu': 'U ležernom izdanju šaljem mu pusu iz Splita'

OPA

Olja želi upoznati Borisa Rogoznicu prije odlaska u 'Zadrugu': 'U ležernom izdanju šaljem mu pusu iz Splita'

Glazbenika želi upoznati već neko vrijeme

Prošlog tjedna na Splitskom festivalu Olja Einfalt, umjetnica, dizajnerica i zvijezda 'Ljubav je na selu', silno je htjela upoznati glazbenika Borisa Rogoznicu. No plan joj se nije ostvario. Olja ga je čekala iza pozornice jer mu je htjela reći da ima rodbinu u Rogoznici. Međutim, Boris je pobjegao glavom bez obzira čim je ugledao Olju s bičem u ruci i u sado-mazo izdanju.

Od svog plana ona svejedno ne odustaje. Na Instagramu je objavila fotke na kojima drži mobitel u ruci, a na zaslonu ima Borisovu fotografiju. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Evo danas sam odlučila napraviti pletenice samo za njega, da mu u tako ležernom izdanju pošaljem pusu iz Splita,", izjavila je Olja za Slobodnu Dalmaciju

 

Ide u 'Zadrugu'?

Otkrila je i kako će, nakon prošlog neuspješnog odlaska u Beograd, ponovno pokušati otputovati tamo kako bi dogovorila angažman u realityju 'Zadruga'.

"Kupila sam novu avionsku kartu, sad ću napraviti PCR test i neće biti prepreke da me ne puste u avion. Ako najesen uđem u 'Zadrugu' sa svojim robom Kikijem, kojeg ste upoznali u 'Večeri za pet', svakako prije ulaska u kuću idem u Rogoznicu da napokon upoznam Borisa. Kad me vidi možda i dobije inspiraciju za neku novu pjesmu", dodala je za Slobodnu. 

Večera za 5 na selu, Olja Vampirica

 

Olja otvorila dušu Roksinim anđelima

Akademska umjetnica, dizajnerica, vlasnica trgovine, performerica... sve je to Olja Einfalt Mihovilović, poznata i kao Splitska Vampirica. Upravo su njoj u sklopu specijala 'Ljetni Roksini anđeli' u posjet otišle Roksine anđelice Tamara i Tamara te je ispitale o sudjelovanju u RTL-ovim emisijama 'Ljubav je na selu' i 'Večera za 5 na selu', ali i o privatnom životu. 

Uvijek će pamtiti 'Ljubav je na selu'

Olja Einfalt i Dražen Žerić Žera

Olja je nedavno ponovno otvorila svoju trgovinu u Splitu, a na otvorenju su bili i njezini prijatelji iz 13. sezone 'Ljubav je na selu'. 

"Bila mi je moja kraljica Bahrica, bio je moj Dragan s djecom, bila je 'lubeničarka ' Renata... Ja je tako zovem od milja. Naša Mare i Željan. Ali bez Samante jer su baš taj dan prekinuli", rekla je Olja te objasnila dinamiku svog i Draganova odnosa. 

"Ja i Dragan smo se našli kao osobe, kao tipovi ljudi. Mislim da smo stvarno slični. Jako smo se dobro zabavljali, ali što se tiče emocija, mislim da i on i ja imamo još neke stvari za riješiti što se tiče prijašnjih iskustava. Nažalost, i on i ja smo udovci. Nije lako sve to zaboraviti", rekla je Olja te progovorila o svom braku i smrti supruga Marka Mihovilovića koji je preminuo prije dvije godine. 

Tragedija od koje se još oporavlja

"I 'Večera za 5 na selu', i svi moji performansi, i odlazak u 'Ljubav je na selu' su bijeg od mojih nekih demona, moja želja da pokušam izići iz kolotečina i pokušam malo zaboraviti. Stvarno smo bili jako povezani, sve smo zajedno radili, bili smo jako dobri supružnici jedno drugome. Jako smo se voljeli", otkrila je Olja. 

"Imam osjećaj da je on tu sa mnom i da moram biti jaka", kaže Olja te zaključuje: "Njegova želja i borba su sada dio mene."

Govorila je i o svojoj kćeri Pauli. 

"Nažalost se nismo dugo vidjele zbog korone, ali stalno smo na liniji. Ona mi je i dijete i prijatelj", kaže Olja, koja priznaje da se iznenadila što  je Paula pošla njezinim stopama. Naime, Paula je stipendistica modnog dizajnera Alexandera McQueena. Trenutačno je u Parizu, a inače studira u Londonu. 

Što je još Olja ispričala, pogledajte u videu gore!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!