Ostani doma
TV novosti

ISKRENO PROGOVORILA

VIDEO - Zdravka iz 'Života na vagi' otkrila svoju veliku želju: 'Ne zna želja što je nemoguće...'

Zdravka je Roksinim anđelima govorila o životu nakon 'Života na vagi', profesionalnim i privatnim ciljevima, ali i o svom ljubavnom statusu...

Zdravka Kapetanović, pobjednica ne-finalista pete sezone 'Života na vagi' s Roksinim anđelima prošetala je prekrasnim Splitom i otkrila koliko joj se život promijenio u samo jednoj godini.

U sklopu specijala 'Ljetni Roksini anđeli' Roksine anđelice Tamara i Tamara ispitale su je o sudjelovanju u showu, ali i novim prijateljstvima koje je prilikom toga stekla.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Moj privatni život se promijenio jer svaki dan treniram, hajde, uzimam oduška subotom ili nedjeljom. Najviše sam na bazenu, s tim da radim i treninge na struju, pilates, hodam... Nedjeljom uvijek idem na neki izlet, sad ću više biti u moru", otkrila je Zdravka.

Pored Grgura Ninskog Zdravka je otkrila i jednu svoju želju. "Da se ne vratim više u 'Život na vagi'. Šalim se! Ne kao kandidat nego da se vratim kao uzor drugim kandidatima. Kao gost, poticaj drugim kandidatima", rekla je Zdravka te u šali dodala: "Je li vi znate onu - ne zna želja što je nemoguće?"

Obožava rad s djecom

"Što se tiče posla, igraonica mi je zatvorena zbog ove situacije s Covidom tako da čekam malo bolje dane da ovu djecu i tinejdžere uveselim koji mi se puni radosti javljaju", objasnila je Zdravka,koja radi i u Centru za autizam, a s djecom općenito radi već 20 godina.

"Uvjeti u Staroj Kapeli, to su za mene bili idealni uvjeti, a život je nešto drugo, život je borba", objašnjava te dodaje kako taj proces s kilogramima i dalje traje.

"Svi stručni ljudi, treneri i nutricionistkinja su nam govorili da treba barem godinu, godinu i pol dana da to sve dođe na svoje, da tijelo prihvati, da mozak prihvati... Ali volim promjenu, trudim se ustrajati u svemu naučenom", pojašnjava  dodajući da intenzivno trenira plivanje, i to uz pomoć trenera Petra.

Umjesto na Siciliji, završila u Staroj Kapeli

A na pitanje je li se možda u međuvremenu zaljubila, Zdravka je u svom šaljivom stilu komentirala: "Što to bješe ljubav?! Ljubavni život... Pa trenutačno sam solo, nisam se još zaljubila", pa dodala: "Ma jesam, u sebe! Sad još malo soliram, nisam se navikla na novu ja!"

A što je još otkrila Tamari i Tamari, kakvi su joj planovi za budućnost, kako je umjesto na Siciliji, završila u Staroj Kapeli te kako će provesti ljeto, pogledajte u videu!

Što su 'Roksini anđeli'?

Tamara i Tamara, novinarke RTL.hr-a, u svom dnevnom boravku ugostit će poznata televizijska lica RTL-a, zvijezde, kolege i brojne druge goste te ih ispitati sve o njihovim projektima i pokušati doznati pikanterije koje još nikad nikome nisu rekli jer - gdje ima volje, ima i začina!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!