Ostani doma
TV novosti
Zvijezda serije 'Vratit će se rode' u 65. godini potpuno naga na plaži - i izgleda senzacionalno

bome

Zvijezda serije 'Vratit će se rode' u 65. godini potpuno naga na plaži - i izgleda senzacionalno

Legendarna srpska glumica Mirjana Karanović objavila je na Instagramu fotografije zbog kojih joj sigurno zavide brojne mlađe žene

Nagrađivana srpska glumica Mirjana Karanović, koju u seriji 'Vratit će se rode' gledamo kao Radmilu Švabić, ostavila je bez daha svoje pratitelje na Instagramu objavivši fotografiju s plaže na kojoj je posve naga. To da je po ovim vrućinama gola na nekoj pješčanoj plaži ne bi bio toliki bauk da Mirjana krajem siječnja ne slavi 65. rođendan.

Njezina objava izazvala je brojne reakcije, ponajviše pozitivne, a među komentarima lijepu glumicu podržale su i mlađe kolegice, među kojima su Hristina Popović iz humoristične serije 'Blago nama', Milena Radulović, koju gledamo u kriminalističkoj seriji 'Pet', Andrijina djevojka Đeđa i mnoge druge.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mirjanin fantastičan izgled u šezdesetim godinama nije samo puka sreća, u nedavnom intervjuu za Jutarnji list otkrila je kako predano brine o svojem tijelu i redovno s osobnim trenerom vježba čak četiri puta tjedno.

"S godinama, kako organizam stari, čovjek mora prilagoditi i ono što radi i ono što jede. Ne jedem meso 28 godina, ali ne iz nekih ideoloških razloga, nego zato što ga nikad nisam voljela. Prije 17 godina prestala sam pušiti i piti alkohol. Vrlo rijetko, možda jednom tjedno, popijem kavu. Pijem vodu. Prije otprilike dvije godine prestala sam uzimati mliječne proizvode i žitarice."

"Kad shvatite da vam nešto ne treba, da se bolje osjećate bez nečega, onda to nije problem. Moj je organizam prilično burno reagirao na laktozu, moj želudac se više nije mogao boriti s mliječnim proizvodima koje sam obožavala. Žitarice su mi radile probleme, a cijeli život obožavam kruh. Ne jedem to više i osjećam se dobro."

Mirjanu Karanović kao Radmilu Švabić gledajte u seriji 'Vratit će se rode' od ponedjeljka do petka u terminima 9:05, 13:15 i 19:25 na kanalu RTL Adria.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!