Ostani doma
TV novosti
Šprajc objavio fotku iz novog studija: 'Namjerno sam se ovako namjestio da se vidi modna usklađenost...'

UPLIFT

Šprajc objavio fotku iz novog studija: 'Namjerno sam se ovako namjestio da se vidi modna usklađenost...'

Zoran Šprajc na svom je Instagramu gledateljima i obožavateljima otkrio o čemu se radi.

Vezana vijest

ŠPRAJC ĆE UGOSTITI NIZ PODUZETNIKA Krenuli Uplift razgovori sa Zoranom Šprajcom: Hrvoje Ćosić i Hrvoje Bujas otkrili svoje padove, ali i uspjehe na poduzetničkom putu

Novinar, urednik i voditelj RTL Direkta na svom je Instagramu ovog tjedna objavio fotke iz novog studija. No, ne radi se o novom studiju RTL Direkta već o novom Šprajcovom projektu. Riječ je u Uplift razgovorima koje Šprajc snima s domaćim poduzetnicima. 

"Namjerno sam se ovako namjestio da se vidi modna usklađenost između postave odijela i čarapa što je jako bitno ako se namjeravate baviti poduzetništvom. Bar sam ja tako mislio dok nisam počeo raditi Uplift razgovore s najuspješnijim hrvatskim poduzetnicima koji su mo diskretno objasnili da je po tom pitanju jedino bitno da ne nosim nekad tako popularne bijele čarape. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ali ovo je neka nova generacija pa su mi usput ispričali i kako su uspjeli i kako su ponekad pali, kako su ustali kad su pali, koje su ih prepreke dočekale i kako su ih svladali. Pa ako imate neku poduzetničku ideju ili projekt navratite na Uplift, čujte i pogledajte najbolje od najboljih, a osim njih ondje vas čeka, edukacija, konkretna motivacija i voditelj kojeg samo ovdje možete vidjeti u full odijelo/čarape/cipele/kravata izdanju, moliću lijepo. Do mene takvog i do njih uspješnih i pametnih dođe se klikom na link u bio, nemoj da nekog budućeg biznismena tamo nema!", napisao je Šprajc.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoran Šprajc (@zoransprajc)

Uplift razgovori sa Zoranom Šprajcom dio su Mastercardove platforme Uplift.hr. Radi se o jedinstvenom projektu koji na jednom mjestu okuplja sve vijesti, informacije i edukativan sadržaj namijenjen mikropoduzetnicima te malim i srednjim poduzetnicima kako bi olakšao rast i razvoj njihovih tvrtki. U sklopu platforme Uplift.hr je u suradnji s Algebrom pokrenuta je i Uplift akademija, jedina takve vrste u Hrvatskoj, na kojoj će mali i srednji poduzetnici iz turističkog sektora dobiti edukaciju krojenu i usmjerenu isključivo za njihove specifične potrebe.

A prvi razgovori s Hrvojem Ćosićem i Hrvojem Bujasom već su dostupni na Uplift.hr, ali i na RTLplay platformi!

OVDJE Pogledajte što doista znači biti poduzetnik u Hrvatskoj, a RTL Direkt gledajte od ponedjeljka do četvrtka u 22.15 sati!

 • RTL Direkt

  informativna emisija - Hrvatska - 2020.

  Ponedjeljak - petak u 22.15 sati
  • Voditelj:
   Zoran Šprajc, Mojmira Pastoričić
  Gledaj na
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!