Ostani doma
TV novosti
Zoran Šprajc danas slavi rođendan! Znate li koji?

Čestitamo!

Zoran Šprajc danas slavi rođendan! Znate li koji?

Jedan od najnagrađivanijih voditelja malih ekrana danas slavi 53. rođendan

Omiljeni urednik i voditelj RTL Direkta danas slavi 53. rođendan povodom kojeg vas podsjećamo na neke od njegovih nedavnih zanimljivih događaja i objava. 

Zoran Šprajc oduševio je pratitelje nestvarno lijepom prirodom Gorskog kotara objavivši na Instagramu galeriju odličnih fotografija iz prirode, ali i jacuzzija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zoran Šprajc poručuje: 'Znam da vas je ovo vretenasto tijelo nagnalo da u prvi mah pomislite da je Zagor Te Nej još uvijek živ'

Na svom je Instagramu prošlog mjeseca objavio fotke iz novog studija i otkrio kako ima novi  projekt Uplift razgovori sa Zoranom Šprajcom  koji su dostupni na Uplift.hr, ali i na RTLplay platformi!

Šprajc objavio fotku iz novog studija: 'Namjerno sam se ovako namjestio da se vidi modna usklađenost...'

Nedavno je sve je ganuo pismom koje je dobio. Naime, Šprajc, koji gledatelje podsjeća da će, ako budu dobri, možda vidjeti Štrumpfove - ugledao ih je osobno - u svojoj pošti. Njih je poslala Ana Lucija u ime svog 6.c razreda.

Šprajc nije mogao dobiti bolji poklon: 'Ovo pismo ti šaljem u ime mene i mojih najdražih prijatelja iz mojeg 6. c razreda'

U zabavnoj emisiji RTL-a 'Ma lažeš!' ispričao je nevjerojatnu dogodovštinu kad je preletio automobilom preko stepenica usred Zagreba i molio Boga da ga netko ne prepozna.

Zoran Šprajc kao Jackie Chan: 'Jednom prilikom sam filmski preletio automobilom preko stepenica usred Zagreba...'

Njegovih komentara nije ostao pošteđen ni najpoznatiji seksi djedica kada je slikovito komentirao prijedlog izmjene Zakona o radu.

Šprajc komentirao najseksi djedicu na svijetu: 'Zbog ovakvih papana povećat će nam radni vijek...'

I ove je godine emisija 'RTL Direkt' na četvrtoj je dodjeli Zlatnog Studija dobila nagradu za najbolju TV emisiju. Velika je to čast i priznanje cijeloj redakciji, a u ime cijelog tima nagradu je preuzeo Zoran Šprajc.

Šprajc o nagradi za najbolju emisiju: 'RTL Direkt', ali i cijeli naš informativni program je pokazao da smo najbolji kad je najteže

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!