Ostani doma
TV novosti
Olja o ulasku u srpski reality 'Zadruga': 'Govorit ću splitski, zapjevati Olivera i nositi Hajdukov dres'
Instagram/Olja Einfalt

Vodi i svog roba

Olja o ulasku u srpski reality 'Zadruga': 'Govorit ću splitski, zapjevati Olivera i nositi Hajdukov dres'

Splitska umjetnica i zvijezda emisija 'Večera za 5 na selu' i 'Ljubav je na selu' podigla je prašinu objavom o ulasku u srpski reality show

Olja Einfalt Mihovilović, poznata i kao Splitska Vampirica, nakon sudjelovanja u emisijama 'Večera za 5 na selu' i 'Ljubav je na selu', u pregovorima je s jednom srpskom televizijom vezano uz ulazak u poznati reality show. Olja je sada na Instagramu objavila znakovitu poruku koju su mnogi protumačili kao potvrdu njezinog ulaska. 

"Vampirica spremna za Zadrugu 5! Miki Đuričiću, krvi ću ti se napiti!" napisala je Olja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No za RTL.hr Olja je otkrila kako još nije potpisala ugovor. 

"Pozvali su me i bila sam na razgovoru, no još pregovaram s produkcijom. Još nisam definitivno odlučila. Oko nekih stvari nisam zadovoljna i dala sam im neke uvjete pa sada čekam njihov odgovor. Ugovor još nije potpisan. Ako ne dobijem uvjete, neću ići. I neće mi biti krivo. Imam druge projekte u planu", rekla je Olja za RTL.hr. 

Otkrila nam je i zašto je u svojoj objavi spomenula upravo Mikija Đuričića, poznatog sudionika reality showova u Srbiji. 

"Htjela sam reći da se ne bojim ni jačih igrača s velikim iskustvom sudjelovanja u takvim showovima. To je bilo svojevrsno upozorenje da mu neće biti lako ako uđem", objasnila je Olja. 

Pjevat će Olivera i promovirati Hajduk

Odakle uopće želja za ulaskom u ovaj kontroverzni show, poznat po svađama i tučnjavama između natjecatelja? 

"Produkcija me zvala jer sam im se učinila interesantnom u 'Večeri za 5 na selu' i 'Ljubav je na selu'. A meni se ulazak u show čini kao dobra prilika za predstavljanje  srpskom tržištu, da pokažem svoj umjetnički rad, svoj dizajn i svoj nakit. Vidim to kao dobar način da promoviram sebe, svoj brend, ali i Hrvatsku. Nakit i tekstil koji radim bliži je srpskoj sceni, njihova estrada mnogo je opuštenija od naše. Isto tako, želim predstaviti Hrvatsku i pokazati da i mi imamo drugačije umjetnike, opuštene, koji vole glamur i ne skrivaju se iza kulisa", kaže Olja koja priznaje kako joj nije drago što u showu ima toliko nasilja. 

"Nije mi drag koncept samog showa i to sam rekla produkciji. Užasavaju me te svađe i agresija, a to je, iskreno, i dosadilo gledateljima. Ja želim pokazati nešto novo i svojim senzibilitetom unijeti neku novu energiju. Volim izazove i spremna sam ući u igru i pokazati drugo lice showa, ono zabavno. A i mislim da bi bilo zanimljivo da netko dođe i promovira Hrvatsku. Ako uđem, govorit ću splitski, zapjevati Olivera i nositi Hajdukov dres", obećala je Olja. 

Vodi i svog roba

Olja je otkrila još jednu zanimljivost o kojoj se šuška.

"Sa mnom bi trebao ući i moj rob Kiki. Ako uđem, obećajem da će biti zabavno", zaključuje Olja. 

Za kraj je otkrila kako je emisija 'Ljubav je na selu', u čijoj je 13. sezoni sudjelovala, vrlo popularna u Srbiji. 

"Ljudi to gledaju i sviđa im se jer nije tako agresivno kao 'Zadruga', sviđa im se što je tako toplo i pozitivno", kaže Olja. 

Više o Olji doznajte u ljetnom specijalu 'Ljetni Roksini anđeli'!

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!