Ostani doma
TV novosti
Prezgodni Yaman je kao magnet za neprilike: Može li ga ljubav spasiti od prošlosti koja ga proganja?
PLAY Premium

PLAY PREMIUM

Prezgodni Yaman je kao magnet za neprilike: Može li ga ljubav spasiti od prošlosti koja ga proganja?

'Plima i oseka' turska je verzija američke hit-serije 'O.C.'!

Radnja nove hit turske serije 'Plima i oseka' nas uvodi u život Yamana Kopra, problematičnog siromašnog mladića kojeg iz zatvora spašavaju odvjetnik Selim Serez i njegova supruga Ender.

Yamanu je pružena prilika za ostvarenjem života o kakvom je oduvijek sanjao kada ga Selim dovede u svoj dom. Mladić se odmah sprijatelji s njihovim sinom Mertom i zaljubi se u lijepu i bogatu djevojku iz susjedstva Miru. No njihova ljubav stalno nailazi na prepreke i iskušenja jer Yaman ne može pobjeći od svoje prošlosti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Yaman je pametan, ali problematičan tinejdžer koji dolazi iz jednog od najsiromašnijih kvartova u Istanbulu. Njegovo je djetinjstvo ispunjeno traumama. Nakon što ga je otac napustio, Yaman je imao samo jedan uzor u životu - starijeg brata Kenana, koji neprestano upada u nevolje.

Kad su on i Kenan uhvaćeni u krađi automobila, majka ga izbacuje iz kuće. Srećom, njegov ga odvjetnik Selim Serez dovede u svoj raskošni dom. Yamanova se sudbina mijenja kada upozna obitelj Serez jer ubrzo postaje dijelom njihova života, a posebno prijateljstvo razvija s njihovim povučenim sinom Mertom. Na prvi pogled se zaljubljuje u Miru, bogatu susjedu Serezovih.

No Yaman je kao magnet za neprilike, a tajne iz njegove prošlosti neprestano ga proganjaju...

Svakog dana pratite nove epizode nagrađivane turske dramske serije 'Plima i oseka' na PLAY Premiumu.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!