Ostani doma
TV novosti
Boris, Dragan, Marko... Sjećate li se njih? Evo gdje su danas zavodnici iz desete sezone 'Ljubav je na selu'
RTL

Nezaboravni farmeri

Boris, Dragan, Marko... Sjećate li se njih? Evo gdje su danas zavodnici iz desete sezone 'Ljubav je na selu'

I dok je Željko dobio već dvoje djece, neki farmeri i dalje su solo

Markantni Jovan Karapandža iz Mlake Antinske, sramežljivi Boris Kolesarić iz Valpova s povremenom adresom u Poreču, samozatajni Dragan Ljiljak iz Velikog Obljaja, veseli Marko Skelin iz Miljevaca, samoprozvani komičar Ljubo Bebić iz Metkovića i 'istarski Casanova' Željko Bilić iz Bala zabavljali su gledatelje desete sezone emisije 'Ljubav je na selu' u kojoj su tražili životne suputnice. A tijekom te potrage bilo je svega: od kratkih, ali vrućih avantura, preko lijepih prijateljstava pa do ljubavi koje traju još i danas. 

No, neki su dečki i dalje solo, a jedan od njih je Boris kojem je tijekom 'Ljubav je na selu' slomljeno srce. Mladi Valpovljanin zaljubio se u Ana-Paulu koja ga je odbila. Pokušao je pronaći sreću s Valerijom, koju je poveo i na romantično putovanje, no ni ta veza nije uspjela. Boris je i dalje solo i i dalje provodi ljeta na djedovoj farmi u Taru. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jovana su gledatelji RTL-a imali prilike ponovno gledati i to u emisiji 'Večera za 5 na selu'. Iako mu kuhanje nije jača strana, a ne jede ni pola namirnica, Jovan se pokazao kao pravi domaćin. I on je i dalje solo, no čini se da mu tako baš ništa ne nedostaje. 

Marko uživa u popularnosti

Marko, koji je u emisiji započeo vezu s Rasemom, ubrzo nakon završetka emisije ostao je ponovno solo. Marko i dalje brine o svojim životinjama, radi u vrtu, živi sam, a jedina razlika u njegovu životu u odnosu na prije emisije je ta što ga sada ljudi prepoznaju. Ljubo Bebić ima malo više sreće na ljubavnom planu. On je nakon emisije pronašao družicu.

"Usred noći uzmem deke i odem u šumu gdje ljubujem s njom. Ona je moja tajna ljubav", otkrio je Ljubo za RTL.hr nakon snimanja te u svom stilu zaključio:  "Sretne ljubavi su tajne, a nesretne su javne."

Željko i Dragan se skrasili

Sreću u ljubavi definitivno je pronašao Željko koji je u međuvremenu dobio dvije kćerkice sa svojom partnericom Felinom. 

"Moja mi se djevojka javila preko društvenih mreža nakon što me vidjela na televiziji. Našli smo se, upoznali i završili zajedno", kazao je Istrijan nakon snimanja 'Ljubav je na selu'. 

Jedini koji je u vezi s nekom od kandidatkinja iz emisije je Dragan koji je sa svojom zlatnom djevojkom, Monikom. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!