Ostani doma
TV novosti
Izgledali su prekrasno, no odmah je bilo jasno da neće biti ništa od toga: Prisjetite se vjenčanja Nikoline i Adama iz 'Braka na prvu'

Velika nervoza

Izgledali su prekrasno, no odmah je bilo jasno da neće biti ništa od toga: Prisjetite se vjenčanja Nikoline i Adama iz 'Braka na prvu'

Mladenci su zajedno s obitelji i prijateljima uživali u svadbi, palo je čak i nekoliko pusa - a onda je uslijedio hladan tuš

U prvoj sezoni showa 'Brak na prvu' gledatelji su upoznali Adama Kromera i Nikolinu Tutić, a njihovo vjenčanje bilo je zaista jako lijepo. 

Pred vjenčanje su mladenku uhvatile velika trema i nervoza, što je primijetio i njezin budući suprug. No osim toga, primijetio je i koliko je ona prekrasna pa je bio jako zadovoljan onim što vidi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Užasno je nervozna, kada se pojavila moglo se vidjeti da je tri puta nervoznija od mene. No unatoč tome što mi je kroz glavu prolazilo milijun stvari, primijetio sam da je prelijepa i da je vjenčanica prekrasna“, kazao je Adam.

Brak na prvu

"Ja sam vidjela lijepo odijelo i lijepe plave okice. No ne znam kako bih rekla da se osjećam, ne znam kako bih to opisala...", kazala je Nikolina, koja se nikako nije mogla opustiti na vlastitom vjenčanju. Kako je dan prolazio, mladenci su zajedno s obitelji i prijateljima uživali u svadbi, a palo je čak i nekoliko pusa! 

"Ne znam koji je bio bolji i ljepši", komentirao je Adam njihove poljupce, a Nikolina je hladno odgovorila: "Nemam što komentirati poljubac..."

Tada je sve krenulo nizbrdo. Nikolina i Adam nikad nisu postali par, no uvijek će imati lijepe uspomene iz showa 'Brak na prvu'!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!