Ostani doma
TV novosti
'Milijunska nekretnina: Los Angeles': Luksuzni domovi koji oduzimaju dah!

PON - PET u 10:05

'Milijunska nekretnina: Los Angeles': Luksuzni domovi koji oduzimaju dah!

Prvu epizodu zabavne serije o prodaji zapanjujućih nekretnina ne propustite gledati danas od 10:05 na kanalu RTL Living

Prodaja nekretnina u Los Angelesu uzbudljiv je i glamurozan posao. 'Milijunska nekretnina: Los Angeles' prikazuje mlade ambiciozne agente za nekretnine koji pokušavaju prodati skupa imanja na području Los Angelesa, uključujući Beverly Hills i Malibu. Prodaja nekretnina sama po sebi je  stresna, konkurencija u poslu je žestoka pa mladići moraju dati sve od sebe. Pri prodaji moraju biti šarmantni, sređeni i elegantni, ali i vrlo inteligentni ako se žele istaknuti i prodati ekskluzivne nekretnine.

Kao što smo rekli, gledatelji prate profesionalni i osobni život agenata nekretnina sa sjedištem u Beverly Hillsu u Hollywoodu i Malibuu u Kaliforniji te imaju priliku zaviriti  i ući u neke od veličanstvenih vila i kuća u Los Angelesu i okolici. Uspješnu seriju, koja je doživjela 13 sezona, te omogućila produkciju New York, Miami i San Francisco inačica, pratimo od 5. sezone. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Novu reality seriju 'Milijunska nekretnina: Los Angeles' gledajte od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu na kanalu RTL Living.

  • Milijunska nekretnina: Los Angeles

    reality serija - SAD - 2012.

    Od ponedjeljka, 16. kolovoza u 10.35 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!