Ostani doma
TV novosti
Kultna serija 'Život na sjeveru': I nakon 30 godina humor u ovoj seriji je s-a-v-r-š-e-n!

od ponedjeljka

Kultna serija 'Život na sjeveru': I nakon 30 godina humor u ovoj seriji je s-a-v-r-š-e-n!

Tko nije maštao kako će jednog dana biti radijski voditelj i naučiti voziti mali avion?

Prije 30 godina na televizijskim ekranima pojavila se serija koja je svojom jednostavnošću, različitim likovima i njihovim zanimljivim odnosima u trenu osvojila gledatelje diljem svijeta. Već od prve epizode svima koji su gledali bilo je jasno da je ovo drugačija od svih serija koje su gledali.

Njeni tvorci majstorski su spojili humor i dramu kroz koju svakodnevno prolaze simpatični žitelji izmišljenog gradića Cicelyja na Aljasci, pa je kroz šest sezona i 110 epizoda serija u čitavom svijetu zaradila status omiljene i kultne TV serije i zaradila čak 57 nominacija za razne nagrade, a osvojila je njih 27, uključujući tri Emmyja i dva Zlatna globusa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Glavni lik je Joel Fleischman, netom diplomirani liječnik koji shvaća da nije pročitao sitna slova svog ugovora o stipendiji pa iduće četiri godine liječnički pripravnički staž mora odraditi u divljini daleke Aljaske. Nimalo raspoložen i vječno gunđajući neurotičar Joel stiže u 'grad' od svega 215 stanovnika, koji ga dočekuju srdačno i raširenih ruku, te mu svakodnevno pokazuju da je u toj nerazvijenoj divljini  puno lakše biti čovjek, nego u 'civiliziranom' Manhattanu. 

Kultnu seriju 'Život na sjeveru' gledajte u 21:20 na Kockici.  

  • Život na sjeveru

    dramska serija - SAD - 1990.

    Ponedjeljak - četvrtak u 21.25 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!