Ostani doma
TV novosti
Nathan Fillion vraća se na TV ekrane: Evo što nam donosi nova sezona serije 'Novak'!

JEDVA ČEKAMO

Nathan Fillion vraća se na TV ekrane: Evo što nam donosi nova sezona serije 'Novak'!

Od utorka, 31. kolovoza, RTL2 nastavlja prikazivati nove epizode druge sezone kriminalističke serije 'Novak' u već poznatom večernjem terminu u 20.55 sati od ponedjeljka do petka!

Svi koji su pratili seriju upoznali su 45-godišnjeg Johna Nolana, kojeg tumači poznati Nathan Fillion. John je razvedeni muškarac iz Pennsylvanije, bivši vlasnik građevinske tvrtke i otac sina na fakultetu. Nakon što je tijekom pljačke banke nenamjerno pomogao policajcima, John se odluči preseliti i započeti sasvim novu karijeru, postati policajac u Los Angelesu.

Na kraju prve sezone Nolan je sa svojim časnikom za obuku na terenu proveo šest mjeseci, a on i ostali novaci suočili su se s ispitom za ocjenjivanje obuke koji će pokazati mogu li nastaviti raditi s iskusnijim kolegama. Sada, u drugoj sezoni, šest mjeseci nakon što su započeli svoju policijsku karijeru, sva tri novaka položila su ispite, uključujući Johna Nolana, najstarijeg među njima. U novoj sezoni Nolan i dalje ne posustaje u borbi za pravdu, dobro se snalazi koristeći vlastito životno iskustvo, odlučnost i smisao za humor kako bi držao korak sa svojim mlađim kolegama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako kreće u drugu polovicu svoje prve godine kao novak, Nolana čekaju novi izazovi, romantične veze, ali i opaki kriminalci dok on sam pokušava izgraditi policijsku osobnost. Pa će tako romantični život Nolana biti prilično uzbudljiv kada će morati birati između dvije žene, časnik Bradford (Eric Bradford) nevoljko će prihvatiti pomoć časnice Chen (Mellisa O'Neill) dok se priprema za ispit narednika, a časnik West (Titus Makin) čini neuobičajen potez nakon što se našao u situaciji da traži novi dom.

Novu sezonu, koja se prikazivala u SAD-u u 2019./2020., u prosjeku je pogledalo 8,19 milijuna gledatelja, a osim Afton Willamson, koja je napustila tim nakon prve sezone te pojačanjem Mekije Cox kao Nyle Harper, glavni glumački tim ostao je isti: Nathan Fillion kao novak John Nolan, Alyssa Diaz kao Angela Lopez, Richard T. Jones kao Wade Gray, Titus Makin kao novak Jackson West, Melissa O'Neil kao novakinja Lucy Chen te Eric Winter kao Tim Bradford.

Ne propustite pogledati kriminalističku seriju 'Novak', samo na RTL2 od ponedjeljka do petka od 20.55 sati!

  • Novak

    kriminalistička dramska serija - SAD - 2018.

    Ponedjeljak - petak u 20.55 sati
    Gledaj na
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!