Ostani doma
TV novosti
Novi reality game show 'Vatreni kovači: Nož ili smrt' s Billom Goldbergom

U 21:45 SATI

Novi reality game show 'Vatreni kovači: Nož ili smrt' s Billom Goldbergom

Emisiju o natjecanju iskovanom u vatri između nakovnja i čekića ne propustite gledati večeras u 21:45 na kanalu RTL Living

Nije trebalo dugo čekati na spin-off popularne serije „Vatreni kovači“, koja se pojavila 2015. Tri godine kasnije u produkciji Outpost Entertainmenta započelo je novo natjecanje iskovano u vatri između nakovnja i čekića. Voditeljsku ulogu preuzeo je bivši igrač NFL-a i profesionalni hrvač WCW/WWE-a Bill Goldberg, a pomaže mu Tu Lam, bivši vojnik specijalnih snaga američke vojske, znalac borilačkih vještina, majstor oštrica i dvostruki prvak „Vatrenih kovača“ Travis Wuertz, kao stručnjak u pregledu oštrica.

Osam natjecatelja bori se u dva kruga koristeći oružje s oštricom koje su sami izradili ili dali izraditi prema specifikacijama. U prvoj rundi nazvanoj "Borba noževima", testira se kvaliteta oružja natjecatelja te njihova sposobnost u pogađanju nepokretnih meta. Druga runda, u kojoj se natječu dva najbolja natjecatelja iz prve runde, tzv. "Dead Run", ispituje se brzina, točnost i preciznost u rukovanju oštricama, što protiv nepomičnih, što protiv pokretnih meta. Natjecatelj koji stazu završi u najkraćem vremenu odlazi u finale sezone, u kojem će mu se ponuditi prilika da osvoji 20.000 dolara.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

  • Vatreni kovači: Nož ili smrt

    reality - SAD - 2018.

    Od subote, 28. kolovoza u 21.45 sati
    • Voditelj:
      Bill Goldberg, Tu Lam, Travis Wuertz
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!