Ostani doma
TV novosti
Ingrid Divković završila na tetovaži: 'Ima li veće i luđe časti?'
Instagram

'BEZ SEBE NE MOŽEŠ'

Ingrid Divković završila na tetovaži: 'Ima li veće i luđe časti?'

Ingrid Divković često dobiva pohvale obožavatelja za svoju književnost, no ovakvu gestu nije očekivala.

Spisateljica Ingrid Divković, jedna od eksperata za ljubav u prvoj sezoni showa 'Brak na prvu', na svom je Instagram profilu objavila fotografiju obožavateljice koja ju je počastila prekrasnim i neobičnim komplimentom.

Naime, obožavateljica je tetovirala citat iz njezine knjige 'Knjiga za Divlju ženu' koji glasi: "Da ćeš zapamtiti da bez sebe ne možeš. I da se nećeš dati nikada za šaku ničega."

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ostati utisnuta na nečijoj koži... zauvijek. Ima li veće i luđe časti?", napisala je ponosna Ingrid uz fotografiju.

Ostali obožavatelji također su bili oduševljeni gestom. "Jako emotivne riječi, napisane na divnoj osobi, koja će ih dok živi, nositi zauvijek", "Budi ponosna, prekrasan citat", "Kako divne riječi", bili su samo neki od komentara.

Ponovo je solo

Ingrid je nedavno prekinula vezu s Lukom Budakom, natjecateljem showa 'Brak na prvu', u kojem je ona bila jedna od eksperata za ljubav i veze. Luka je bio u 'braku' s Nadiom Amić, no nisu postali par. Vezu s Ingrid započeo je nakon snimanja showa, nakon jedne spontane kave u Zagrebu. 

 

Par je živio zajedno, no vezi je došao kraj o čemu su bivši partneri obavijestili javnost na društvenim mrežama. 

Vezana vijest

Ingrid Divković
Gotovo je Prekinuli su Ingrid i Luka iz 'Braka na prvu': 'Ovime i službeno potvrđujem da Luka Budak i ja više nismo zajedno'

"Ne čuvam u svom životu ništa što ne miriše na ljubav", jedan je od njezinih citata koji je spisateljica objavila nedugo nakon prekida veze, zbog čega se obožavatelji pitaju koliko njenih mudrosti riječi izlazi iz njezinih nedavnih ljubavnih brodoloma. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!