Ostani doma
TV novosti
Marijana Batinić podijelila neprepoznatljivu fotografiju kandidata 'Života na vagi': 'Sjećate li se ovog mladića? Evo ga danas'
Instagram

'SJEĆATE LI SE OVOG MLADIĆA?'

Marijana Batinić podijelila neprepoznatljivu fotografiju kandidata 'Života na vagi': 'Sjećate li se ovog mladića? Evo ga danas'

Marino je sudjelovanje u showu shvatio vrlo ozbiljno, a njegov put se nastavio i dugo nakon završetka snimanja.

Marijana Batinić na svom je Instagram storyju objavila fotografije Marina Marušića, kandidata četvrte sezone 'Života na vagi', koji je u showu izgubio čak 58 kilograma. No, njegovo putovanje tu nije stalo.

Marino je i nakon izlaska iz showa nastavio gubiti kilograme, a danas izgleda potpuno neprepoznatljivo. Za novi fantastičan izgled dobio je veliki kompliment od Marijane, voditeljice 'Života na vagi', koja ga je pohvalila pred svim svojim pratiteljima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Sjećate li se ovog mladića? Evo ga danas", napisala je ponosna Marijana uz fotografije Marina prije ulaska u show i danas.

Sam Marino je sredinom ljeta na svom Instagramu također objavio fotografije 'prije i poslije', na kojima se vidi da je i tada bio mnogo mršaviji nego u showu, ali i nakon njega.

"Nekad i danas. Ima tu još posla, ali sam na najboljem putu ikad. Bilo je uspona i padova u glavi ovoj ludoj, ali ja sam trenutno jako zadovoljan sobom i to je najbitnije", napisao je tom prilikom. 

Marina je publika zavoljela u showu, ali nije jedina. Tijekom snimanja mnogo se družio s natjecateljicom Sarom Sitarić, a između njih se na kraju rodila ljubav. Par je ipak prekinuo prošlog ljeta, a u nekoliko su navrata rekli kako su u počecima jedno drugom bili velika podrška u mršavljenju.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!