Ostani doma
TV novosti
Hana i Goran uhvaćeni zajedno u Samoboru: Bivši par iz 'Gospodina Savršenog' se pomirio?
RTL

nakon prekida s claudijom

Hana i Goran uhvaćeni zajedno u Samoboru: Bivši par iz 'Gospodina Savršenog' se pomirio?

Iako su demantirali glasine o obnovi veze, Hana i Goran, sudeći po fotografijama, zakopali su ratne sjekire

Jedan od najpopularnijih parova iz RTL-ovog zabavnog showa 'Gospodin Savršeni' Goran Jurenec i Hana Rodić uhvaćeni su kako šeću Samoborom, saznaje Story.hr. 

Iako su demantirali glasine o obnovi veze, Hana i Goran, sudeći po fotografijama, zakopali su ratne sjekire i pomirili se nakon ružnog prekida u kojem su pale teške riječi. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Goran i ja smo otišli razgovarati, da riješimo stvari od prije. Čuli smo se i dogovorili da ćemo se vidjeti uživo. Otišli smo u Samobor, da nije baš centar Zagreba, ali evo... Otišli smo riješiti stvari kao odrasli ljudi i da nema zle krvi'', rekla je influencerica za Story.hr. 

Nakon turbulentnog prekida, Goran je ljubav pronašao u youtuberici Claudiji Luciji Pioch. Mjesecima su na društvenim mrežama pričali o fatalnom pomirenju i zajedničkom životu, a onda su odjednom izbrisali sve zajedničke fotografije.

Obožavatelji su posumnjali da između Claudie i Gorana više ne cvjetaju ruže, ali sve do srijede, bivši ljubavnici nisu se oglašavali. 

"Evo da se izjasnim, Claudija i ja nismo zajedno od 9.6.2021. Nismo pokušavali obnoviti vezu kao što je dotična napisala. Hvala", napisao je na Instagram Storyju i tako stao na kraj nagađanjima. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!