Ostani doma
TV novosti
Hana Rodić za RTL.hr o ponovnom susretu s Goranom: 'Shvatili smo da smo oboje možda malo preburno reagirali...'
RTL

POSVE ISKRENO

Hana Rodić za RTL.hr o ponovnom susretu s Goranom: 'Shvatili smo da smo oboje možda malo preburno reagirali...'

Nakon što su na Storyju procurile fotke Gorana Jurenca i Hane Rodić, Hana je za RTL.hr otkrila detalje njihova susreta.

Vezana vijest

Hana i Goran
nakon prekida s claudijom Hana i Goran uhvaćeni zajedno u Samoboru: Bivši par iz 'Gospodina Savršenog' se pomirio?

Bivši par se susreo tijekom četvrtka u Samoboru, simbolično - naime, tamo su se tajno nalazili i na početku svoje veze nakon završetka 'Gospodina Savršenog', a razlog za to, kako nam je rekla Hana, nije bio romantične prirode. 

"Goran i ja smo se čuli i onda smo otišli do Samobora da nismo previše u javnosti, kao, idemo razgovarati...", otkrila je Hana prirodu njihovog susreta.

(FOTO: story.hr)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na pitanje jesu li sad u boljim odnosima, Hana je komentirala: "Riješili smo, pričali, shvatili smo da smo oboje možda malo preburno reagirali, jer je u tom trenutku možda još nešto između nas i bilo. Goran je i sam objavio kako su on i Claudia prekinuli prije tri mjeseca pa smo odlučili o svemu razgovarati hladne glave", objasnila je pa istaknula kako se nisu našli da bi razgovarali o pomirenju, nego o svemu što se događalo nakon njihova prekida. "Ne pričamo o pomirenju, dobri smo, razgovaramo. Išli smo razriješiti neke stvari od prije", rekla je za RTL.hr. 

Na pitanje postoji li kakav muškarac u njenom životu, kratko je komentirala: "Ja sam se viđala s nekim nakon prekida, ali to je bilo kratkog vijeka, sad sam se više posvetila svojim radnim obvezama. Modna kolekcija SO ICONIC je malo stavljena na čekanje, ali uskoro i s tim nastavljam, a najviše sam se posvetila svom angažmanu na Instagramu", ispričala je Hana. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!