Ostani doma
TV novosti
'Savršeni spoj': Jedinstveni dating reality u koji će se svi zaljubiti!
PLAY Premium

GLEDAJTE ODMAH

'Savršeni spoj': Jedinstveni dating reality u koji će se svi zaljubiti!

Sudbinski spoj ili katastrofa?

Savršeni spoj (First Dates,2013) popularan je reality show koji prikazuje zabavan pristup izlascima te poziva gledatelje da zavire u intimu onoga što se događa kada se potencijalni parovi prvi put susretnu.

Smještena u londonski restoran Paternoster Chop House, svaka epizoda prati niz pravih prvih spojeva tijekom jedne večeri, sa skrivenim kamerama koje bilježe emocije potencijalnih partnera - od koketnog osmijeha i strastvenih iskri do razočaranih lica. Gledatelji mogu sami procijeniti kemiju, a zatim saznati je li ljubav uistinu u zraku kad kandidati otkriju svoja razmišljanja u kabini.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon večere parovi u razgovoru s voditeljem showa zajednički prokomentiraju kako je protekao spoj i odgovaraju na pitanje žele li se ponovno vidjeti. Prilika za upoznavanje srodne duše u reality showu dana je svim profilima ljudi, bez obzira na dob, obrazovanje i seksualnu orijentaciju, i to je vjerojatno dio razloga zašto je ovaj reality popularan i zanimljiv gledateljima i nakon devet godina emitiranja.

Svaki dan pratite novu epizodu showa 'Savršeni spoj' samo na PLAY Premiumu

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!