Ostani doma
TV novosti
Poseban dan u obitelji Marijane Batinić: 'Danas ćemo slaviti u krugu obitelji, a za vikend s prijateljima u prirodi'

Čestitamo

Poseban dan u obitelji Marijane Batinić: 'Danas ćemo slaviti u krugu obitelji, a za vikend s prijateljima u prirodi'

Danas je poseban u obitelji Marijane Batinić i Mateja Pašalića!

RTL-ova voditeljica Marijana Batinić ponosna je majka dvije djevojčice, Ene i Roze. Nakon što je nedavno ispratila Enu u školu gdje je krenula u prvi razred, obitelj ovog tjedna obilježava još jedan važan događaj u obitelji - Rozin prvi rođendan!

A za RTL.hr otkrila je i kako ga planiraju proslaviti. “Danas ćemo slaviti u krugu obitelji, a za vikend s prijateljima u prirodi, nadam se da ce nas vrijeme poslužiti”, otkrila je za RTL.hr.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako i svaka mama, Marijana je danas posebno emotivna, ali i uzbuđena. “Ja sam u strci oko prvog rođendana i ne vjerujem da je već godina proletjela. Andrea Andrassy mi je napisala:  ‘Kako to da je prošla godina kad si je rodila prije dva tjedna’, e tako se i ja osjećam”, rekla nam je kroz smijeh.

Kasnije je objavila i dirljiv status na društvenim mrežama posvećen malenoj.

"Draga moja Roza, mater je krepana dočekala tvoj rođendan. U želji da sve bude savršeno izgorile smo i ja i jedna torta! Nisam ti pronašla tu savršenu haljinicu dugih rukava za proslavu nego ćeš na kraju ići u hlačama, nisam ti stigla kupiti rođendanske svjećice, neočišćenu sam ribu preko noći ostavila van frižidera, kasnila sestru ti odvesti u školu i šećer na kraju - šećer u prahu je završio na podu (a nisam kupila nove vrećice za usisavač, jer u našem Zagrebu i široj okolici ne postoje adekvatne za naš model, pa ću očito morat kupit novi).

Ali sve je to nevažno nakon jednog pogleda na tebe. Koliko ljubavi i veselja stane u jednu godinu... Koliko osmijeha u 365 dana! Hvala ti što plešeš s nama i što si naš dom odabrala da odzvanja tvojim smijehom. Sretan ti rođendan, voli te mama.", napisala je te dodala: "P.S. Planirala sam i snimiti neku idiličnu fotku s tobom, ali bolje da nemaš dokaze o tome kako ti je mama izgledala za prvi rođendan. I naš stan također."

Podsjetimo, obitelj je nedavno proslavila i Rozine krstitke u krugu obitelji i prijatelja, a malena je imala dvije kume, Marijanine dobre prijateljice Viktoriju Rađu i Maju Batarelo

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!