Ostani doma
TV novosti
Goran progovorio o odnosu s Hanom: 'Razgovarali smo, rekao bih čak i predobro...'
RTL

zakopali ratne sjekire

Goran progovorio o odnosu s Hanom: 'Razgovarali smo, rekao bih čak i predobro...'

Da je tanka granica između ljubavi i mržnje najbolje dokazuju ove reality zvijezde koje su mjesecima unazad iznosile prljav veš i intimne detalje dijelili s tisućama pratitelja na društvenim mrežama

Maneken Goran Jurenec koji se proslavio zahvaljujući RTL-ovom zabavnom showu 'Gospodin Savršeni' nedavno je uhvaćen u društvu bivše djevojke Hane Rodić. 

Bivši golupčići prije nekoliko dana uživali su ispred jedne pekare u Samoboru, a sudeći po osmijehu na licu, Hana i Goran zakopali su ratne sjekire. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Da je tanka granica između ljubavi i mržnje najbolje dokazuju ove reality zvijezde koje su mjesecima unazad iznosile prljav veš i intimne detalje dijelili s tisućama pratitelja na društvenim mrežama. 

Iako je njihova priča skoro završila na sudu, Gospodin i Gospođa Savršeni odlučili su jednostavno preći preko prijetnji, pogrdnih riječi i javnog sramoćenja, a njihov odnos trenutno možemo opisati u tri riječi - 'čak i predobar'. Barem tako tvrdi 40-godišnji maneken. 

''Hana i ja smo nakon svega što se desilo htjeli kao odrasli ljudi popričati. Bilo je tu puno toga što smo željeli riješiti. Kada smo se vidjeli, jako lijepo smo razgovarali, što nas je oboje ugodno iznenadilo. Rekao bih čak i predobro'', odgovorio je Goran jednoj obožavateljici koju je zanimalo u kakvom je odnosu s reality zvijezdom. 

Vezana vijest

Hana i Goran
POSVE ISKRENO Hana Rodić za RTL.hr o ponovnom susretu s Goranom: 'Shvatili smo da smo oboje možda malo preburno reagirali...'

No, na pitanje jesu li se pomirili u ljubavnom smislu, Goran je vješto odgovorio: ''U kojem smislu pomirili?'', napisao je misteriozni maneken. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!