Ostani doma
TV novosti
Alka Vuica vidjela NLO, a Jan Kerekeš šokirao istinom: 'Pao sam s 15 metara visokog bedema!'
RTL

MA LAŽEŠ!

Alka Vuica vidjela NLO, a Jan Kerekeš šokirao istinom: 'Pao sam s 15 metara visokog bedema!'

Iza nas je još jedna zabavna epizoda prepuna čudnih laži i još čudnijih istina poznatih gostiju

Ovaj put s cijelom Lijepom Našom odlučili su ih podijeliti popularni zabavljač Joško Čagalj Jole te poznati chef i član žirija showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' Tomislav Špiček u timu Luke Bulića te stand-up komičarka Marina Orsag i glazbenica Alka Vuica koje su zaigrale s kapetanom Janom Kerekešom.

Već je prva runda 'Kućne istine' užarila studio. Svoju tvrdnju prva je čitala Marina: ''Dodatan novac za život u Americi zarađivala sam tako što sam krivotvorila osobne iskaznice drugim babysittericama''.

Kratak tečaj krivotvorenja

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Krenulo je ispitivanje, a sve je zanimalo kako izgleda postupak krivotvorenja pa je Marina to slikovito i opisala. ''Uzmeš osobnu i fotokopiraš je u boji dvaput. Iz jedne kopije režeš škaricama i pincetom premjestiš brojeve koji ti trebaju pa lijepiš na ovu drugu… I onda to ponovno fotokopiraš u boji da se ne kuži… I onda je plastificiraš!'' samouvjereno je pričala komičarka, dodavši da je na taj način čak dvadesetak puta ''pomogla'' svojim kolegicama mlađima od 21 godinu kako bi zajedno mogle tulumariti u Atlantic Cityju.

''Mislim da je to strogo kažnjivo… Nije to baš samo tako'', Špičeka nije impresionirala pa se Lukin tim odlučio za laž – i pogriješio!

''Ne preporučujem nikome da bi to ikad trebao raditi… Ali ja sam ih radila'', priznala je Marina i šokirala protivnike.

Idući je na redu bio Špiček. ''Ostao sam u šoku kad mi je jedna gospođa na tržnici pokazala da ima tetoviran moj portret. Tvrdi da je moja najveća obožavateljica'', izjavio je chef.

''To je bilo u Zaprešiću na placu… Ima je na ruci. To je kao karikatura, nije nešto profesionalno napravljeno'', nastavio je odgovarati na pitanja, no Janovi su se brzo složili da to ipak nije istina te osvojili još jedan bod.

Alkina istina Špičeka izula iz cipela

''Kao mala vidjela sam NLO'', svoju je kratku tvrdnju pročitala Alka, dodavši da ga je vidjela zajedno s prijateljicom Dolores dok su išle iz škole.

''Bilo je jako čudno, nije bilo zvuka. Bilo je veliko nevrijeme kod nas u Istri, dosta stabala po cesti… I u jednom trenutku samo sam ugledala crveno svjetlo koje je dugo stajalo. Vidjela sam neku čudnu pojavu, mislim da je to bio leteći tanjur. Odletio je naglo!'' ozbiljno se prisjećala Alka uz podsmijehe protivničkog tima. Špiček i Jole bili su sigurni da laže, no Luka im se usprotivio i odlučio se za istinu unatoč negodovanju.

''NLO sam vidjela i to odgovorno tvrdim. To je istina!'' zaključila je Alka i razveselila Luku, a Špiček je u nevjerici napustio studio jer joj nikako nije mogao povjerovati.

Na redu je bio Jole. ''Moj zemljak i prijatelj Vedran Mlikota za rođendan mi je poklonio četiri magarca'', ''prisjećao'' se samouvjereno glazbenik, dodavši da je neobičan dar držao u Zagvozdu kod strine. Janov tim odlučio je kako se radi o istini, no Jole ih je razočarao kazavši im da laže.

'Laže koliko je dug i širok!'

Tijekom runde Tajanstveni gost u studiju se pridružio Tomislav, povezan samo s jednim članom Janova tima, no svi ni pokušali su ga prisvojiti i uvjeriti protivnike da govore istinu.

Alka je ispričala kako je Tomislav zaštitar koji ju je naučio osnovama samoobrane, Jan da je riječ o bivšem članu njegova benda s kojim je jednom jahao bika, a Marina da ju je Tomislav spasio kada je visjela nad Pazinskom jamom.

Nakon njihovih izlaganja, Luka, Jole i Špiček odlučili su da bi istinu mogla govoriti Marina, a ona je to i potvrdila: ''Radilo se o ziplineu, ide točno ispod Pazinske jame… Prelagana sam da bih došla do drugog kraja i to su mi rekli… Kao u filmovima, usporavala sam, stala i ostala na pola. I onda me Tomislav došao spasiti!''

U posljednjoj rundi 'Brzopotezne laži' Jan je prvo sve šokirao: ''U osnovnoj školi pao sam s 15 metara visokog bedema starog grada u Varaždinu i probudio se s curom u krevetu!''

''Ja mislim da laže kak' je dug i širok… 15 metara je malo previše ipak'', zaključio je Špiček nakon što je Jan na njihova podpitanja odgovarao prilično neuvjerljivo, a i ostali su se s njim složili, no uslijedio je šok!

''Pao sam s bedema i izgubio sam svijest. Bilo nas je tamo desetak, tako da ja stvarno ne znam tko me doveo do ulice… Bio sam naotečen i imao ogrebotinu. Naravno, roditeljima sam prodao sasvim drugu priču tako da će se sada, nakon 15-ak godina, saznati neke istine! Hvala ovom showu!'' ponosno je prepričao Jan, no ostali su i dalje bili prilično sumnjičavi.

A koje će to poznate osobe sljedeće lagati, gledatelji će otkriti već idući petak u 21.30 sati na RTL-u.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!