Ostani doma
TV novosti
Vampirica Olja ispala je iz 'Zadruge': Nije joj pomoglo ni bičevanje, a ispala je zbog - neopranog suđa?
Privatna fotografija

NIJE SE SNAŠLA

Vampirica Olja ispala je iz 'Zadruge': Nije joj pomoglo ni bičevanje, a ispala je zbog - neopranog suđa?

Nakon što je osvojila samo 1% glasova publike, Olja se pojavila u studiju i otkrila kako gleda na kratku avanturu u kontroverznom showu

Olja Einfalt Mihovilović, Splitska Vampirica koju su gledatelji upoznali u RTL-ovim showovima  'Večera za 5 na selu' i 'Ljubav je na selu' početkom rujna ušla je u kontroverzni reality show 'Zadruga'. 

Iako je prije ulaska u spomenuti show podigla prašinu svojim neobičnim izjavama i osebujnim modnim kombinacijama, Olja se, sudeći po broju glasova, nije najbolje snašla. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U nedjelju je završila u duelu s natjecateljem Filipom Carom, a gledatelji su, gotovo pa jednoglasno, odlučili da je Vampirica treći natjecatelj koji će napustiti luksuznu kuću.

Vezana vijest

Olja Einfalt Mihovilović, Zadruga
Splitska Vampirica Olja je otišla u Beograd i već prvog dana šokirala novinare: Pogledajte kako se odjenula za liječnički pregled za 'Zadrugu'

Nakon što je osvojila samo 1 % glasova publike, Olja se pojavila u studiju i otkrila kako gleda na kratku avanturu u kontroverznom showu. 

''Ne radim ništa fejk, radim kako mi dođe. Vampirica, Olja, Michel, izlaze kada treba, ne mogu se stvari raditi na silu. Glavni razlog mog izlaska, razmišljala sam o tome - Michel nije oprala dobro suđe. Sale glumac je jako plašljiv. Baka pokojna mi je rekla da sam dobila nominaciju jer nisam uspjela s njim, morat ću mu dati lekciju da dođe pameti. Jasno je da postoje simpatije, voli kožu, 'Tesna koža', ja koža, on koža... Na kraju je on popustio i zaprosio me je'', osvrnula se Olja na svoje sudjelovanje i progovorila o natjecatelju Sali glumcu koji je, navodno, bio zaljubljen u nju. Barem su tako pričali ostali Zadrugari. 

Za kraj se osvrnula na još jednog natjecatelja, oženjenog Mikija Đuričića. ''Miki me oduševio, sviđa mi se kao čovjek, iskren je. Pokušala sam s njim, ali je svježe oženjen, ima dijete, stvarno je super, pametan...'', rekla je Splitska Vampirica za kraj. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!