Ostani doma
TV novosti

VEČERA ZA 5 NA SELU

Oglasila se Katarina iz prošlotjedne Večerice: 'Moja reakcija na negodovanje pojedinaca bila je blagi šok'

Katarina Paić, kandidatkinja prošlotjedne 'Večere za 5 na selu' komentirala je kritike koje je dobila od kandidata u svom tjednu.

Vezana vijest

Osebujna+Katarina+je+turistička+menadžerica,+fitness+instruktorica+i+influencerica+(thumbnail)
VEČERA ZA 5 NA SELU Gledatelji 'Večere za 5 na selu' suosjećaju s influencericom Katarinom: 'Da, ono je bilo teško za gledanje'

Fitness instruktorica, menadžerica te influencerica Katarina Paić prošli tjedan je kuhala u 'Večeri za 5 na selu' u kojoj su sudjelovali kandidati iz Šibenika i okolice. 

Katarina je od gostiju na svojoj večeri dobila kritike na sva jela, a posebno su je šokirale kritike na skradinski rižoto koji je pripremala. 

 

Vezana vijest

VIDEO+-+Katarina+iz+'Večere+za+5+na+selu'+je+fitness+instruktorica+i+influencerica:+Evo+kako+izgleda+jedan+njezin+dan+u+teretani!+(thumbnail)
VEČERA ZA 5 NA SELU VIDEO - Katarina iz 'Večere za 5 na selu' je fitness instruktorica i influencerica: Evo kako izgleda jedan njezin dan u teretani!

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Moja reakcija na negodovanje pojedinih gledatelja na internetu bila je blagi šok jer i sama volim jesti skradinski rižot. Uostalom, svatko tko ga je jedan put probao, kaže da ga želi opet jesti", rekla je Katarina za Šibenski portal

  • Večera za 5 na selu - nova sezona

    kulinarski show - Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!