Ostani doma
TV novosti
Mario iz 'Života na vagi' proslavio rođendan, a posebnu posvetu dobio je i od Nine Martine: 'Hvala ti, Bože, što si uz mene u svim trenucima'

ČESTITAMO

Mario iz 'Života na vagi' proslavio rođendan, a posebnu posvetu dobio je i od Nine Martine: 'Hvala ti, Bože, što si uz mene u svim trenucima'

Mario Mandić iz treće sezone 'Života na vagi' objavio je dirljiv status povodom svog rođendana.

Vezana vijest

PRVI KLIJENTI Nina Martina Korbar i Mario Mandić uživali na vjenčanju: 'Ljubav se proslavila na prekrasan način'

Mario Mandić, nekadašnji kandidat 'Života na vagi', a danas instruktor fitnessa i vlasnik teretane, na svom Instagram profilu objavio je fotografije koje je snimio tijekom proslave svog 30. rođendana. 

Tim povodom objavio je i nekoliko inspirativnih rečenica.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"30 godina je prošlo, nisam se ni okrenuo, a toliko toga je tu bilo. Samo mogu reći da sam zahvalan za sve trenutke, one prekrasne i one manje lijepe. Hvala ti, Bože, što si uz mene u svim trenucima i hvala na svim ljudima u mome životu.

Kao tridesetogodišnjak mogu reći - iskoristi svaki dan kao posljednji, uživaj u svakom trenutak. Budi zahvalan na svim kušnjama i svim predivnim trenucima jer sve nas to gradi i postajemo jače i čvršće osobe.
Što nas ne ubije to nas ojača.

Svaki dan napravi neku lijepu gestu, uljepšaj nekome dan i imat ćeš radostan i ispunjen život. Hvala svima na čestitkama, okrugli treba pošteno i proslaviti", napisao je.

Posebnu čestitku na Instagramu posvetila mu je i Nina Martina Korbar, također bivša kandidatkinja 'Života na vagi' te poslovna suradnica i prijateljica. 

"Neka Bog usliši sve tvoje molitve", napisala je uz zajedničku fotografiju. 

Čestitamo!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!