Ostani doma
TV novosti
'Večera za 5 na selu' najgledaniji format dana na svim nacionalnim televizijama!
RTL

Visoke brojke gledanosti

'Večera za 5 na selu' najgledaniji format dana na svim nacionalnim televizijama!

Popularnost RTL-ova omiljenog zabavnog kulinarskog showa raste iz dana u dan, a emisija se ponovno može pohvaliti odličnim brojkama gledanosti u slavonskom tjednu 'Večere za 5 na selu'.

Najdugovječniji kulinarski show 'Večera za 5 na selu' u utorak navečer bio je najgledaniji format u ukupnoj populaciji na svim nacionalnim televizijama. Naime, neobičnu večeru kod slavonskog faraona Stanislava Hudija prosječno je pratilo gotovo 550 tisuća gledatelja u ukupnoj populaciji te je udio gledanosti bio visokih 32.9 posto! A najgledaniji trenutak bio je kad je domaćin Stanislav za kraj svoje večere zaplesao trbušni ples s egzotičnim plesačicama, što je na RTL-u u prosjeku pratilo gotovo 620 tisuća gledatelja u ukupnoj populaciji.

Nakon odličnog otvaranja kulinarskog tjedna s visokim brojkama gledanosti, RTL-u je u prime time terminu krenuo s prikazivanjem druge sezone velikog sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu'. Popularni je show također dobro započeo novu sezonu u kojoj su eksperti Iva Stasiow, Sanela Kovačević i Boris Blažinić spojili prva dva para, a obožavatelji su napeto pratili kako će parovi reagirati kad se prvi put ugledaju na vjenčanju. Najgledaniji trenutak prve epizode bio je kad se Gordana Josipović približila „oltaru“ pred kojem ju je čekao budući suprug Bernard Bratović, a njezino razočaranje pratilo je gotovo pola milijuna gledatelja!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nove nastavke sjajnih formata gledatelji će imati priliku pogledati već danas. 'Večera za 5 na selu' s prikazivanjem počinje od 20.15 sati, a zatim slijede dva nova vjenčanja u 'Braku na prvu' od 21.15 sati samo na RTL-u!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!