Ostani doma
TV novosti
Dobrota nikad ne izlazi iz mode: Tomislav Jelinčić otkrio da ima susjede za poželjeti
Instagram

VRAĆA NADU U LJUDE

Dobrota nikad ne izlazi iz mode: Tomislav Jelinčić otkrio da ima susjede za poželjeti

Takve crtice iz života građana čitamo u pojedinim grupama na društvenim mrežama ili u medijima, a uvijek su popraćene velikom zahvalnošću i lijepom nagradom poštenom nalazniku

Dok s jedne strane mnogi smatraju kako je sve manje poštenja i ljudskosti među nama, nerijetko čitamo priče koje vraćaju nadu u ljude. Nadajmo se kako glavnu riječ kada se priča o tim temama vode dežurni pesimisti. Nerijetko čitamo ode nepoznatim herojima koji pronađu izgubljene predmete ili novac pa iste vrate vlasnicima.

Takve crtice iz života građana čitamo u pojedinim grupama na društvenim mrežama ili u medijima, a uvijek su popraćene velikom zahvalnošću i lijepom nagradom poštenom nalazniku. Voditelj RTL-ovih informativnih emisija Vijesti i Danas, 44-godišnji Tomislav Jelinčić svjedočio je jednoj takvoj situaciji koja mu je na izlasku iz zgrade u kojoj živi s obitelji dodatno uljepšala dan.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Izlazim ja tako jutros iz zgrade... Ponosan na svoje susjede!", napisao je urednik i voditelj u opisu fotografije na svom Instagram profilu.

Naime, anonimni junak je ostavio poruku na vratima zgrade na kojoj piše: "Nekome je ispalo 200 kn na hodniku. Nazovite!".

"Bravo za čovječnost", "Još ako se javi stvarni vlasnik- top!", "Al ne vidim broj", samo su neki od komentara oduševljenih pratiteljica i pratitelja poznatog voditelja.

Podsjećamo kako je Tomislav uz posao i obitelj uspio napisati scenarij i režirati dokumentarac "Starac i roda, priča o Malenoj i Klepetanu" na koji ne možete ostati ravnodušni.

 • RTL Danas

  informativna emisija - Hrvatska - 2019.

  Ponedjeljak - nedjelja u 18.30 sati
  • Voditelj:
   Ana Brdarić-Boljat, Jelena Pajić, Tomislav Jelinčić, Ivan Vrdoljak
  Gledaj na
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!