Ostani doma
TV novosti
Josip i Danijela iz prvog 'Superpara' sada žive u Njemačkoj: U trećoj sezoni navijali su za svog susjeda, a evo što misle o Mariji i Mariju
Privatna fotografija

Mladi Imoćani

Josip i Danijela iz prvog 'Superpara' sada žive u Njemačkoj: U trećoj sezoni navijali su za svog susjeda, a evo što misle o Mariji i Mariju

Josip je imao poseban razlog pratiti treći 'Superpar' - u njemu se natjecao njegov rođak Ante

Vezana vijest

Josip Ajduk, Danijela Dragović, Superpar
Za plakati od smijeha Najbolji video 'Superpara'- prisjetite se kako se parkira u Imotskom: 'Jel' iđe? - Nije!'

Najmlađi par prve sezone popularnog 'Superpara', Danijela Dragović i Josip Ajduk, ostao je u sjećanju gledatelja po tome koliko se dobro poznavao s obzirom na to kako je mlad, ali i po najsmješnijem navigiranju svih vremena. 

"Jel' iđe?" ispitivao je Josip, inače zaljubljenik u automobile marke BMW, dok je pokušavao pokrenuti automobil i bočno ga parkirati uz Danijelinu pomoć. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Nije!" vikala je ona. Danijela tada još nije bila položila vozački ispit pa nije bila sigurna kako navigirati svog dečka. Usprkos tome, njezine upute nisu bile loše, no Josip je zaboravio važan detalj - da prilikom kretanja treba pustiti kvačilo. 

Ovi junaci prve sezone sve su nasmijavali svojim izjavama, a Danijela je kasnije sudjelovala i u emisiji 'Večera za 5 na selu'. Josip je sada za RTL.hr ispričao gdje su on i Danijela danas, što rade i kako im se svidjela treća sezona 'Superpara'.

"Ja i Danijela smo gledali svaku epizodu 'Superpara'. Treća sezona mi je bila odlična, izazovi su mi bili zanimljiviji nego u mojoj prvoj sezoni. Parovi su bili svi simpatični. Iskreno, kao favorit, na početku su mi bili Ante i Celine jer mi je Ante rođak i susjed. Nakon što su oni ispali, jako drag i iskren par koji mi se čini najviše kompatibilan su bili Iva i Sandi. Jako su me nasmijavali, isto kao i svi ostali", rekao je Josip te dodao: "Pobjednicima i trećem superparu Mariju i njegovoj ljepšoj polovici od srca iskrene čestitke. Zaslužili su, čine mi se vrlo simpatični i zanimljivi. Strategija je ipak bila presudna, kao i odnos s ukućanima."

Josip kaže kako je atmosfera u kući bila mnogo drugačija nego u prvoj sezoni showa. 

"Drugačija je to atmosfera, drugačiji su bili odnosi. Totalno je drugačija priča ove sezone, sve mi je bilo drugačije... Za Xianga i Admiru isto mislim sve pozitivno, isto su zanimljivi. Na početku se nisu nešto pokazali, ali su to sve opravdali tijekom ostalih epizoda", rekao je Josip, koji se osvrnuo na još jedan par. 

"Također, za još jedan par mogu reći da mi je bio među dražima, a to su Miron i njegova bolja polovica. Miron je nekako sličan meni po svojim izjavama i razmišljanju. Iskren je", kaže Josip. 

Preselili su se u Njemačku

Otkrio nam je i gdje su on i Danijela danas. 

"Mi već pola godine radimo i živimo skupa u Njemačkoj. Zadovoljni smo", kaže Josip, koji je nedavno imao prometnu nesreću. 

"Ispred svog stana sam se uključivao na glavnu cestu, stao sam na znaku STOP, čekao zeleno svjetlo za prolazak kroz raskrižje, a s moje ljeve strane iz suprotnog smjera naišlo je vozilo koje se zbog neprilagođene brzine zabilo u moj prednji lijevi kraj. Štetu na autu mi je napravio cca 3500 €. Auto sam nedavno dovezao u Hrvatsku da se ponovo napravi da opet zajedno gužvamo asfalt", prepričao je mladi Imoćanin. 

Za kraj, otkrio nam je i da je njegova djevojka nedavno operirala nogu. 

"Imala je ozljedu na radu. Imala je prije problema s nestabilnom patelom koljena, najčešći problem u periodu odrastanja. Lijeva patela joj je ispala, ali dobro je. Imala je malu operaciju, sad ide na fizioterapiju i bit će dobro. Ništa strašno", zaključio je Josip. 

A što su o trećoj sezoni 'Superpara' rekli Davor i Tina, Josipovi i Danijelini prijatelji iz prve sezone, pogledajte u podcastu 'Roksini anđeli'. 

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!