Ostani doma
TV novosti
Glumac Ravil Isyanov iz serija 'NCIS: Los Angeles' i 'Amerikanci' umro je u 60. godini
IG

tužna vijest

Glumac Ravil Isyanov iz serija 'NCIS: Los Angeles' i 'Amerikanci' umro je u 60. godini

Talentirani ruski glumac koji je inozemnu karijeru započeo u Velikoj Britaniji i završio u Hollywoodu, preminuo je nakon duge borbe s teškom bolesti

Ravil Isyanov, holivudski karakterni glumac poznat po svojim ulogama u filmovima 'Prkos', 'Tajna podmornice K-19' i 'Transformeri: Tamna strana Mjeseca' te u brojnim TV serijama, među kojima su 'NCIS-u: Los Angeles', 'Amerikanci', 'Mentalist', 'Kosti', 'Zakon braće' i mnoge druge, preminuo je 30. rujna u svojoj kući u Los Angelesu nakon duge borbe s teškom bolesti, objavio je magazin Deadline.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli chloe/nelly � (@ncislafan_)

Isyanov je rođen 20. kolovoza 1962. u Voskresensku u Rusiji. Od malih nogu privlačile su ga scenske umjetnosti, tako da je na Permskom institutu za kulturu upisao studij režije 1980. godine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon diplome 1990. godine dobio je manju ulogu u američkom filmu 'Ruska kuća' u kojem su glumili Sean Connery i Michelle Pfeiffer, a sniman je u Moskvi. Početkom 1991. preselio se u Veliku Britaniju, gdje se tijekom nekoliko godina pojavljivao u raznim TV emisijama i filmovima, te odradio sezonu ruskih predstava u Theatr Clwydu u Walesu i s engleskom kazališnom skupinom Shakespeare Company gostovao diljem svijeta. 1998. godine odselio je u Los Angeles i od tada neprestano radio na filmu i televiziji glumeći razne likove slavenskog podrijetla.

Zanimljivo je kako je uz neprestani glumački angažman talentirani Isyanov sam naučio tečno govoriti i pisati engleski, španjolski, njemački i francuski jezik.

  • NCIS: Los Angeles

    kriminalistička akcijska serija - SAD - 2015.

    Ponedjeljak - petak u 18.10 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!