Ostani doma
TV novosti
Hvala gledateljima: RTL grupa kanala ostvarila sjajne rezultate gledanosti, a najgledaniji TV sadržaj i dalje je 'Večera za 5 na selu'
RTL

Odlični rezultati

Hvala gledateljima: RTL grupa kanala ostvarila sjajne rezultate gledanosti, a najgledaniji TV sadržaj i dalje je 'Večera za 5 na selu'

U srijedu navečer, 13. listopada, RTL grupa kanala bila je prvi izbor gledatelja! Naime, RTL grupa kanala u udarnom je terminu imala visokih 37% udjela u gledanosti u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina dok je u ukupnoj populaciji imala 25% udjela u gledanosti, što RTL čini najgledanijom grupom kanala te večeri.

Glavni kanal RTL u ciljnoj je skupini u udarnom terminu ukupno imao 30% udjela u gledanosti dok je udio u gledanosti u ukupnoj populaciji iznosio visokih 31 posto. Prva tri mjesta najgledanijih formata na svim nacionalnim televizijama u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina u srijedu navečer zauzele su tri RTL-ove emisije - kulinarski show 'Večera za 5 na selu', zatim sociološki eksperiment 'Brak na prvu' i informativna emisija 'RTL Direkt'.

Gledateljima omiljena 'Večera za 5 na selu', koja i dalje bilježi fantastične rezultate gledanosti, tako se našla na prvome mjestu kao najgledaniji sadržaj, a večera kod osebujne Agice ujedno je bila i najgledanija epizoda ove sezone u ciljnoj skupini i u ukupnoj populaciji. Cijelu je epizodu prosječno pratilo gotovo 600 tisuća gledatelja u ukupnoj populaciji, a najnapetiji trenutak, kad je Vanesa pronašla dlaku u Agičinu jelu - pratilo je više od 700 tisuća gledatelja te je udio u gledanosti bio sjajnih 36,3 posto!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim toga, drugi nastavak showa 'Brak na prvu' te napete ljubavne avanture kandidata prosječno je pratilo gotovo 400 tisuća gledatelja u ukupnoj populaciji, a najgledaniji trenutak bio je kad su Sanela i Jasmin izrekli nervozno 'uzimam', što je u prosjeku u ukupnoj populaciji pratilo gotovo pola milijuna znatiželjnih gledatelja koji jedva čekaju vidjeti kako će njihov brak završiti. Druga epizoda 'Braka na prvu' tako je imala 26,6% udjela u gledanosti u ukupnoj populaciji.

Treći najgledaniji format u ciljnoj skupini od 18 do 49 sinoć je bila RTL-ova informativna emisija 'RTL Direkt', a novosti iz Hrvatske i svijeta uz originalne komentare omiljenog voditelja Zorana Šprajca u jednom je trenutku gledalo gotovo pola milijuna gledatelja u ukupnoj populaciji.

Gledatelje i večeras očekuje nova doza zabave, ljubavnih drama i informativnih minuta. Novu 'Večeru za 5 na selu' pripremat će Zdravka, a gledatelji je mogu pratiti od 20.15 sati. Dva nova vjenčanja i bračne probleme spojenih parova donosi novi nastavak showa 'Brak na prvu' od 21.15 sati, dok 'RTL Direkt' počinje u standardnom terminu u 22.15 sati na RTL-u.

Izvor: UMTG, pružatelj: AGB Nielsen / Period: 13.10.2021 / TG 4+, 18-49

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!