Ostani doma
TV novosti

NOVA EPIZODA

Dolores iz 'Superpara' na kauču 'Roksinih anđela' otkrila: 'Cijela Hrvatska je ljuta na mene...'

U novoj epizodi 'Roksinih anđela' gostovala je Dolores Antić.

Dolores Antić, koju su gledatelji RTL-a gledali kao kandidatkinju druge sezone 'Superpara', gošću u 'Životu na vagi' te tantra učiteljicu u trećoj sezoni 'Superpara' ovog tjedna gostovala je u podcastu 'Roksini anđeli'. 

Dolores je tom prilikom govorila o svojim iskustvima u showovima, ali i kako joj se, kao osobi koja nije posjedovala TV, promijenila percepcija o medijima. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naravno, uvela nas je i svijet tantra joge, a iskreno je progovorila i o odnosu s bivšim partnerom Antonom Rudanom s kojim je sudjelovala u drugoj sezoni 'Superpara' te otkrila jesu li i danas u kontaktu.

"Cijela Hrvatska je ljuta na mene što nisam spasila Antona", otkrila je Tamari i Tamari, a što je pod tim točno mislila, doznajte danas u 19 sati na YouTube kanalu RTL-a! 

Što su 'Roksini anđeli'?

Tamara Matković i Tamara Žiger, novinarke RTL.hr-a, u svom dnevnom boravku ugostit će poznata televizijska lica RTL-a, zvijezde, kolege i brojne druge goste te ih ispitati sve o njihovim projektima i pokušati doznati pikanterije koje još nikad nikome nisu rekli jer - gdje ima volje, ima i začina!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!