Ostani doma
TV novosti
Dolores o 'Superparu', ženskim krugovima i novim izazovima: 'Možda odem u 'Brak na prvu' ili 'Gospodin Savršeni'...'
Roksini anđeli/RTL

'ROKSINI ANĐELI'

Dolores o 'Superparu', ženskim krugovima i novim izazovima: 'Možda odem u 'Brak na prvu' ili 'Gospodin Savršeni'...'

U novoj epizodi 'Roksinih anđela' gostovala je Dolores Antić.

Dolores Antić, koju su gledatelji RTL-a gledali kao kandidatkinju druge sezone 'Superpara', gošću u 'Životu na vagi' te tantra učiteljicu u trećoj sezoni 'Superpara' ovog tjedna gostovala je u podcastu 'Roksini anđeli'. 

Instruktorica joge i velika ljubiteljica plesa, koja je neko vrijeme živjela u Indiji u samostanu gdje je bila članica Hare Krišne, iz druge je sezone ostala upamćena po svojoj dobroti i toplom pristupu ostalim natjecateljima. U showu je sudjelovala sa svojim bivšim partnerom, Antonom Rudanom. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Gledati to je bilo edukativno, pokazalo mi je nešto čega sam se sramila, a trebala bih slaviti", komentirala je Dolores. Upravo zbog toga ne bi joj bilo teško ići i u neki drugi show. 

Ja ovako, rekla bih, "Kad razmišljam o 'Superparu', ono što mi se svidjelo i zašto sam odlučila da idem u taj show je to što volim igre bez granica. Sad kad razmišljam koji show to ima, možda odem u 'Brak na prvu' ili možda 'Gospodin Savršeni' ili 'Gospođa Savršena', vidjet ćemo što će doći", rekla je Dolores kroz smijeh te dodala da je svakako za igru i da bi voljela da bude neki show u kojem ima zaigranosti i veselja.

Dolores je s Tamarom i Tamarom razgovarala o svojim životnim iskustvima, ali i onima u showovima. 

'Ja i Anton smo u OK odnosima'

Naravno, uvela nas je i svijet tantra joge, a iskreno je progovorila i o odnosu s bivšim partnerom Antonom Rudanom s kojim je sudjelovala u drugoj sezoni 'Superpara' te otkrila jesu li i danas u kontaktu.

A što je još otkrila, pogledajte u podcastu!

Što su 'Roksini anđeli'?

Tamara Matković i Tamara Žiger, novinarke RTL.hr-a, u svom dnevnom boravku ugostit će poznata televizijska lica RTL-a, zvijezde, kolege i brojne druge goste te ih ispitati sve o njihovim projektima i pokušati doznati pikanterije koje još nikad nikome nisu rekli jer - gdje ima volje, ima i začina!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!