Ostani doma
TV novosti
Kristina iz 'Braka na prvu' o novom dečku: 'Bila je to ljubav na prvi pogled. Ja vam to ne mogu opisati'

ROKSINI ANĐELI

Kristina iz 'Braka na prvu' o novom dečku: 'Bila je to ljubav na prvi pogled. Ja vam to ne mogu opisati'

Kristina je otkrila koliko joj se život promijenio od 'Braka na prvu' i kaosa koji joj je priuštio nesuđeni suprug iz eksperimenta.

Vezana vijest

Cigla+stiže+kod+'Roksinih+anđela':+Gdje+je+pošlo+po+zlu+u+'Braku+na+prvu'?+(thumbnail)
ROKSINI ANĐELI Cigla ne odustaje od ljubavi: 'Ono što zaradim želim potrošiti na svoju zabavu i upravo takvu bih ja djevojku'

Kristina Belčić, kandidatkinja 'Braka na prvu' čiji eksperminet s Tomislavom Ciglenečkim Ciglom ipak nije uspio, gostovala je u podcastu Roksini anđeli.

Nakon što su Tamara i Tamara prošlog tjedna pričale s Ciglom i otkrile njegovu stranu priče, ovog tjedna otkrivaju Kristininu stranu priče, ali i jednu predivnu sretnu vijest!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No, krenimo redom. Gdje je Kristina danas? 

'Vozim kamion u Munchenu'

"Radim za ujaka. U Munchenu sam, vozim kamion. Radim noću, spavam danju ... Malo promjene", otkrila je Kristina te dodala: "Sve zbog ove korone, ja sam se bavila 10 godina taksijem. Zadnje tri godine sam imala svoj obrt, radila sam na zračnoj luci. Poojavila se ta korona, posao mi se smanjio skroz, u međuvremenu sam polagala za kamion i prikolicu. I ujaku sam jednostavno samo napisala poruku: 'Ja sam spremna i kad treba, ja dolazim'", nakon toga joj se ujak javio nakon par dana i rekao da dođe.

"Spakirala stvari, zatvorila obrt... Malo je bio šok za baku, mamu, brata i sestru, ali treba se boriti, to je život", objasnila je Kristina koja dođe dva puta mjesečno u Hrvatsku vidjeti obitelj i prijatelje.

"Ti rastanci su najgori. Taj dan kad se odlazi, najradije bih ostala", kaže, ali život piše lude priče pa je takva i njezina. "Neki plan mi je da se vratim, ali nešto se sad izdešavalo u zadnje vrijeme i sad... Možda i ostanem, vidjet ćemo", rekla je tajanstveno Tamari i Tamari, ali one su ipak iz nje izvukle.

'Pojavio se netko konačno u mom životu'

"Upoznala si nekog?", pitali su Roksini anđeli.

"Jesam, da. Evo, pojavio se netko konačno u mom životu. Zaljubljena sam, mogu reći. Proradili su ti neki leptirići u meni... Sad je neki plan da bi on trebao doći ovdje kod mene živjeti i tako... Svašta nešto", rekla je Kristina te dodala kako ju je Cigla povrijedio, ali nije zbog toga izgubila vjeru u sretne veze. 

"Nije da sam ja izgubila neku vjeru u muškarce, on mi je pao u očima skroz. Ali eto, desilo se to što desilo prije par mjeseci, da sam upoznala nekoga i promijenilo se što se toga tiče", rekla je Kristina Roksinim anđelima.

Roksinim anđelima otkrila je da su se upoznali prije dva mjeseca, za njezin 30. rođendan koji je, evidentno, bio mnogo sretniji od onog koji je provela s Ciglom. "Prošli rođendan, 29. je bio katastrofa, znači u suzama. Ali ovaj rođendan, stvarno, to je bila jednostavno ljubav na prvi pogled. Evo, ja vam to ne mogu opisati", 

'Preda mnom se pretvarao cici mici, a zabio mi nož od metar u leđa'

Kristina je Tamari i Tamari komentirala i brodolom 'Braka na prvu' te cijelu situaciju s Ciglom.

"To je za mene ovako jedno veliko životno iskustvo. Ja sam se to stvarno prijavila iskreno i stvarno sam s namjerom ušla u to da će mi eksperti pronaći nekog normalnog, neku moju srodnu dušu, ali eto, nažalost, dobila sam takvog lika kojeg nikad ne bih poželjela", rekla je Kristina te dodala: "Tako se dogodilo kako se dogodilo, ali Bože moj, još jedno iskustvo u životu. Naučila sam da ne treba puno vjerovati ljudima i da čovjek treba biti na oprezu. Ljudi su sklizak teren... Preda mnom se pretvarao cici mici, a čim bi leđa okrenuo, znači, zabio mi nož od metar u leđa. Katastrofa!"

U emisiji se vidjelo da je ružno pričao o njoj iza leđa, a je li joj ikad rekao otvoreno u čemu je problem.

"Nismo bili u nikakvom kontaktu da bi se on meni počeo javljati često pa smo jednom otišli na kavu. Ja nisam htjela,  ali on je to forsirao i ja sam rekla, dobro, popit ću kavu jer ja nisam znala što je on toliko ružno pričao o meni, baš me to interesiralo. Našli smo se na kavu i jednostavno je izjavio da se on ispričava, ali da se ne ispričava meni koliko mojoj baki, mami, braći...", ispričala je Kristina te dodala da joj ni tad nije rekao što je ružno pričao nego je to saznala tek na TV-u.

"Ono što sam ja znala da je on imao priču da sam ja njega prvu bračnu noć tražila seks, da sam ja baba tračara... Ja nikad nisam odlazila od para do para da bih neke priče širila, on je išao od čovjeka do čovjeka i stalno je imao nekakve priče, nekakve prigovore", kaže Kristina.

Otkrila je i kako se osjećala kad je vidjela njegovo ponašanje iza leđa.

"Bilo mi je krivo. Kako možeš ići tako nekoga podcjenjivati i nešto ružno pričati?!", komentirala je Kristina.  

A je li Kristina znala išta od onoga što joj je Cigla pričao iza leđa? Zašto su se našli na kavi? S kim je ostala u prijateljskim odnosima, a tko ju je iznevjerio? 

Pogledajte u podcastu!

Što su 'Roksini anđeli'?

Tamara Matković i Tamara Žiger, novinarke RTL.hr-a, u svom dnevnom boravku ugostit će poznata televizijska lica RTL-a, zvijezde, kolege i brojne druge goste te ih ispitati sve o njihovim projektima i pokušati doznati pikanterije koje još nikad nikome nisu rekli jer - gdje ima volje, ima i začina!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!