Ostani doma
TV novosti
Vrhunske domaćinske sposobnosti u 'Večeri za 5 na selu' donose i vrhunske rezultate gledanosti!
RTL

HVALA GLEDATELJIMA

Vrhunske domaćinske sposobnosti u 'Večeri za 5 na selu' donose i vrhunske rezultate gledanosti!

Sa sigurnošću možemo reći kako su RTL-ove emisije i dalje najzabavnije gledateljima, što zorno pokazuju i rezultati gledanosti.

Naime, u utorak navečer, 23. studenoga, RTL-ov glavni kanal ponovno je bio prvi odabir gledatelja jer je u udarnom terminu imao 29% udjela u gledanosti u ukupnoj populaciji dok je prvi konkurent imao 23 posto. RTL-ovu grupu kanala pratilo je 34% gledatelja dok je prvi konkurent imao 30 posto.

U ciljnoj skupini od 18 do 49 godina glavni RTL-ov kanal u udarnom je terminu pratilo 27% gledatelja dok je prvi konkurent imao 20 posto, a RTL-ovu grupu kanala u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina pratilo je 34% gledatelja dok je prvi konkurent imao 28 posto.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovaj tjedan 'Večera za 5 na selu' gostuje na istoku Hrvatske, a brojke govore da su se Vukovarčani svidjeli gledateljima kao domaćini. Kulinarske avanture jučerašnje najmlađe domaćice tjedna, simpatične Lorene, pratilo je gotovo 600 tisuća gledatelja u ukupnoj populaciji, što je 32,3% udjela u gledanosti! A kad je Lorena za iznenađenje priredila gastro kviz, oduševila je i goste i gledatelje jer je njih 650 tisuća pratilo taj trenutak, što je izvrsnih 38% udjela u gledanosti u ukupnoj populaciji!

Željno se iščekivao i nastavak 'Braka na prvu' pa je u prosjeku 400 tisuća gledatelja, što je 26% gledatelja u ukupnoj populaciji, jedva čekalo vidjeti što to kandidatkinja Sanela zamjera ostalim sudionicima showa. A trenutak u kojem je dramatično napustila snimanje i šokirala ponajprije svog partnera Edina i eksperte showa - pratilo je gotovo pola milijuna gledatelja! Kako se emisija bliži kraju, napetost među parovima raste pa svakako nemojte propustiti novi nastavak u ponedjeljak, 29. studenoga, u 21.15 sati.

Informativna emisija 'RTL Direkt' ima svoju vjernu publiku, a njih u prosjeku 400 tisuća čeka komentare Zorana Šprajca na nove vijesti iz zemlje i svijeta. Najzanimljiviji trenutak emisije, kad je Zoran Šprajc predstavio novo RTL-ovo pojačanje - legendarnog reportera Andriju Jarka, pratilo je gotovo pola milijuna gledatelja, što je 29,4% u ukupnoj populaciji! 'RTL Direkt' nemojte propustiti od 22.15 sati.

A danas će svojim jelima i domaćinskim sposobnostima u 'Večeri za 5 na selu iz Vukovara i okolice glavnu nagradu od 5000 kuna pokušati osvojiti poljoprivredni tehničar Igor za kojeg već znamo da je vrsni poznavatelj vina. A da bi se popilo, treba nešto i pojesti, pa s nestrpljenjem iščekujemo da vidimo što će ponuditi svojim gostima. „U 'Večeru za 5 na selu' prijavio sam se zbog druženja i razmjene iskustava s drugim kandidatima; da vidim što oni kuhaju, možda da nešto novo naučim, vidim gdje oni griješe i gdje ja možda griješim te da bih stekao nova prijateljstva. Trudit ću se da kandidati budu zadovoljni mojom večerom i da sve bude na nivou.“

Prvi ovotjedni domaćin bio je Mario koji je za svoju 'modernu večeru' dobio visokih 37 bodova, jučer je kuhala najmlađa natjecateljica tjedna Lorena i dobila je 33 boda, a hoće li Igor proći bolje od njih - ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu' od 20.15 sati na RTL-u.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!