Ostani doma
TV novosti
Trenerici Maji iz 'Života na vagi' ukrali identitet: 'Molim vas, ne vjerujte u ovakve gluposti, to je laž'
RTL

NEVJEROJATNO

Trenerici Maji iz 'Života na vagi' ukrali identitet: 'Molim vas, ne vjerujte u ovakve gluposti, to je laž'

Internetom kruže oglasi na kojima se koristi lik i djelo trenerice iz 'Života na vagi' s naslovima poput: 'Nutricionisti u šoku: Maja Ćustić je otkrila tajnu mršavljenja, bacivši čitavu industriju na koljena' i 'Zbogom debelom trbuhu'

Magistra kineziologije i fitness trenerica Maja Ćustić, poznata kao i trenerica RTL-ovog showa 'Život na vagi', svojim znanjem i iskustvom pomogla je brojnim kandidatima koji su imali problema s nakupljenim kilogramima, kao i sa lošim životnim navikama. A sada se sama bori, i to protiv laži. 

Naime, internetom kruže oglasi na kojima se koristi lik i djelo trenerice popularnog showa s naslovima poput: 'Nutricionisti u šoku: Maja Ćustić je otkrila tajnu mršavljenja, bacivši čitavu industriju na koljena' i 'Zbogom debelom trbuhu'.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na dva od tri oglasa, korištena je fotografija Maje Ćustić uz čaj za mršavljenje, a na posljednjem su uzeli njezino ime, izmislili izjavu te ukrali fotografiju na kojoj ispija čaj, aludirajući na to kako je za njezin izgled zaslužan baš taj napitak.

"Dragi svi, netko se bez mog znanja koristi mojim likom i djelom. Molim vas, ne vjerujte u ovakve gluposti, to je LAŽ‼️", napisala je trenerica u opisu podijeljenih fotografija na svom Facebook profilu.

Podsjećamo kako je za fit tijelo potrebno prvenstveno voditi računa o uravnoteženoj prehrani, spavanju, kretanju i treniranju.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!