Ostani doma
TV novosti
Nina Martina Korbar iz 'Života na vagi': 'Ukupno sam smršavjela 63 kilograma, danas imam...'
Instagram/Nina Martina Korbar

WOW

Nina Martina Korbar iz 'Života na vagi': 'Ukupno sam smršavjela 63 kilograma, danas imam...'

Kandidatkinja treće sezone 'Života na vagi' danas je Instagram influencerica.

Nina Martina Korbar, koja se nakon izlaska iz treće sezone 'Života na vagi' posvetila zdravijem načinu života pa danas čak i radi u teretani zajedno Marijem Mandićem, također kandidatom treće sezone, ovog vikenda našla je malo vremena da odgovara na pitanja pratitelja. 

Nina je tako otkrila i koliko je kilograma izgubila na svom putu mršavljenja. "U 'Životu na vagi' sam smršavjela 40 kilograma, a sve skupa još prije toga pa do danas 63 kilograma", komentirala je Nina te dodala kako sad ima 87 kilograma. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Mario Mandić i ja smo prije nešto više od godinu dana otvorili teretanu", otkrila je Nina te dodala da u siječnju kreću s programima mršavljenja. Osim toga, nedavno je položila i stručni ispit za pripremu jela i slastica. 

A na pitanje što voli kuhati, odgovorila je diplomatski: "Fakat jako volim kuhati, zadnjih par godina sam stvarno more recepata istražila i smislila", rekla je. 

"Jedem dosta raznovrsno, mogu reći da 80 posto moje prehrane ne sadrži bijelu sol, bijeli šećer, bijelo brašno. Zamijenila sam to alternativnim namirnicama", otkrila je. 

U porukama su joj se javili i vatrogasci iz JVP grada Zagreba. "Je li se sjećaš vatrogasaca sa snimanja 'Života na vagi'? Ako da, čega najviše?", pitali su. 

"Joj pa naravno da vas se svih sjećam i to mi je bilo definitivno najbolje iskustvo u 'Životu na vagi' i nadam se da se opet vidimo", poručila je. 

Također, Nina je otkrila i da ima teške i dobre dane, ali da se super s tim nosi. 

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!