Ostani doma
TV novosti
Olja Einfalt otkrila što stoji iza njezinih 'silikonskih loptica': Očekivala sam da bi moglo biti negativnih komentara i hejtanja

JESTE LI ZNALI?

Olja Einfalt otkrila što stoji iza njezinih 'silikonskih loptica': Očekivala sam da bi moglo biti negativnih komentara i hejtanja

Olja Einfalt u videu na svom Instagram profilu u srijedu navečer je otkrila da nije povećala grudi s 2C na 7C

Olja Einfalt u videu na svom Instagram profilu u srijedu navečer je otkrila da nije povećala grudi s 2C na 7C. Objasnila je da je to bio eksperiment.

U videu je prvo komentirala što misli o negativnim komentarima i kritikama. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ja sam u jednu ruku očekivala da bi moglo biti takvih komentara i hejtanja. Moji obožavatelji vole da ja budem prirodna kao što sam nekad i bila. Isto tako moram priznati da je bilo dosta komentara da sam trebala napraviti veće. Ja vam samo mogu reći da je meni ovo bilo jako zabavno", rekla je Olja i rekla da bi svim djevojkama. 

A onda je izvukla svoje lažno poprsje koje je napravila od male prepolovljene loptice. "Eto, platite 10 kuna i napravite sike neviđene", poručila je na kraju videa. 

Uz to je objavila i status:

"Ekipa, hvala svima na komentarima, pohvalama i kritikama! Bilo mi je zadovoljstvo učestovati u ovoj društvo- eksperimentalnoj šali! Tko je nasjeo? Tko je od početka znao? Ljubi vas Olja!"

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!