Ostani doma
TV novosti

kapetan zna

Indiru su sekunde dijelile do potpune dominacije, ali onda se ukazao Luka: 'Dobila sam nemoralno visoku ponudu za pjevanje na karminama...'

Raspoloženi natjecatelji, salve smijeha i hrpa bizarnih priča - ovako zvuči epilog večerašnje epizode zabavnog showa 'Ma lažeš!'

Kapetan Jan Kerekeš okupio je pjevačicu Indiru Levak i komičarku Marinu Orsag, dok su u timu Luke Bulića zaigrali pjevačica Lana Jurčević i poznati chef Tomislav Špiček.

Lanin koncert za pamćenje!

„Na jedan svoj koncert greškom sam došla odjevena kao muški spolni organ“, pročitala je prvu karticu Lana Jurčević pa ostavila svoje protivnike u potpunom šoku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Bila je greška. Par dana prije toga sam na Instagram objavila da ljudi biraju što ću biti povodom tog posebnog događaja. Međutim, taj poseban događaj nije bio taj dan nego dan kasnije“, prisjetila se.

„Pogledaj je, ona je luda ko šiba. Na sve je spremna“, uvjeravala je Indira Jana da se odluči na istinu, a iako je bio vrlo sumnjičav, kapetan ju je kraju poslušao.

„Trebale su biti maškare dan poslije. Imala sam tri koncerta za redom i bila sam uvjerena da je u petak – taj. Ali nije bio“, potvrdila im je Lana svoju priču o bizarnom kostimu i donijela im prvi bod.

Kako je Jan 'slomio' Špičeka, a Luka Indiru?

Marina je bila sljedeća: „Skrivećke sam čitala 'Pedeset nijansi sive' tako što sam na korice stavila omot knjige 'Harry Potter i plameni pehar'.“ Lukin tim vrlo se brzo odlučio da laže, a ona im je to i obznanila.

„S dečkima sam otišao na festival elektronske glazbe Ultra u Splitu. Suprugama smo rekli da idemo u klet proslaviti kumov rođendan“, pročitao je tvrdnju Špiček.

„Ma ne bi on klet zamijenio nikad“, bili su složni Janovi i rekli da se radi o laži, a dosad nepogrešivi Špiček im je to potvrdio ne znajući točnu lokaciju održavanja festivala.

Prvi krug zatvorila je Indira: „Dobila sam nemoralno visoku ponudu za pjevanje na karminama“.

Pjevačica je vrlo ozbiljno i detaljno prepričavala svoju priču, čak i zapjevala stihove pjesme 'Mirno more' koju je tobože tada otpjevala uz pratnju gitare, pa su Lana i Špiček povjerovali kako se radi o istini. Indiru su dijelile sekunde od apsolutne dominacije, ali Luka je odlučio igrati protiv svoje ekipe, a to mu se uvelike i isplatilo. Indirina priča bila je čista laž!

U rundi zvanoj Tajanstveni gost u studiju se pridružila Danijela koju su prisvajali Janovi. Indira je tvrdila kako je riječ o njezinoj instruktorici pole dancea, Jan da je Danijela kolegica iz ureda s kojom često snima videa za audicije, a Marina kako se radi o prijateljici kojoj je jednom ukrala sve vrtne patuljke.

Lana i Luka protivnike su rešetali pitanjima, dok je Špiček samo šutio i promatrao tajanstvenu gošću pa kazao kako je iz njezine reakcije zaključio da je Janova kolegica, a njegovu se mišljenju pridružio i Luka, što se na kraju i pokazalo točnim.

A pobjeda odlazi...

Runda 'Brzopotezne laži' bila je rezervirana za Luku.

„Izgubio sam ključ od poštanskog sandučića pa već sedam mjeseci poštu vadim prstima ili pomoćnim sredstvima“, pročitao je. Protivnicima se period od sedam mjeseci činio ipak malo predugim pa su zaključili kako je riječ o laži, no Luka je govorio istinu.

U rundi 'Gola istina' tvrdnju je čitao Rene, a istina se odnosila samo na jednog člana Lukinog tima.

Jedna osoba iz njegovog tima kao mala je krala cvijeće kod susjeda u kvartu i prodavala bukete od ukradenog cvijeća, a krala je jer nije imala vlastiti vrt. Janovi su Špičeka odmah otpisali, a na kraju su se odlučili za Laninu priču, što se pokazalo točnim, no Lukin tim ipak je odnio tijesnu pobjedu večeri rezultatom 4:3.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!