Ostani doma
TV novosti
RTL-ova lica i projekti u drugom krugu Zlatnog Studija!
RTL

ČESTITAMO

RTL-ova lica i projekti u drugom krugu Zlatnog Studija!

Drugi krug medijske nagrade Zlatni Studio objavljen je ovog petka, a RTL-ovim licima i projektima pripalo je čak šest nominacija!

Zoran Šprajc, Mojmira Pastorčić, Danka Derifaj te novi kolega, Andrija Jarak i našli su se među nominiranima u drugom krugu. RTL Direkt nominiran je u kategoriji za najbolju TV emsiju, a 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' za najbolji Reality show. Drugi krug glasanja počinje danas, a za svoje favorite možete glasati online OVDJE ili putem kupona u Jutarnjem listu  7., 14. i 21. siječnja u prilogu Studio

Glasajte za svoje favorite

RTL Direkt proteklih godina već je osvojio Zlatni Studio za najbolju TV emisiju, a priliku za to ima i ove godine. Za RTL Direkt možete glasati OVDJE!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U kategoriji TV voditelja i u drugom krugu našli su se Zoran Šprajc i Mojmira Pastorčić. Podsjetimo, Šprajc već ima jedan Zlatni Studio u ovoj kategoriji, a Mojmiri je ovo druga nominacija za TV voditeljicu godine. Za njih možete glasati OVDJE.

Reporterka Potrage, Danka Derifaj kao i Andrija Jarak, novi član tima RTL-a, također su prošli u drugi krug nominacija za Zlatni Studio i to u kategoriji za TV novinara godine, a za njih možete glasati OVDJE.

Ove godine u drugi krug kategorije za najbolji Reality show ušao je sjajan kulinarski projekt 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' Za njega možete glasati OVDJE!

Čestitamo kolegama!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!