Ostani doma
TV novosti

MEDIJSKE NOMINACIJE

VIDEO - Od blata do zlata: RTL Direkt već šest godina najvažnije događaje donosi direktno i sa stavom

Od ponedjeljka do petka Zoran Šprajc i Mojmira Pastorčić najvažnije dnevne događaje donose direktno i sa stavom. RTL Direkt je prisutan svugdje i izvještava o svemu, s vama i za vas – naše gledatelje.

Vezana vijest

Zlatni studio
ČESTITAMO RTL-ova lica i projekti u drugom krugu Zlatnog Studija!

Uz dozu dnevnih informacija popraćenih komentarima Zorana Šprajca i Mojmire Pastorčić, RTL Direkt se sa svojim novinarskim i repoterskim timom nametnuo kao drugačija i posebnija emisija u kojoj su uz Šprajca i Mojmiru još i Lada Marinović, Darinka Trgo, Kristina Čirjak i Ivan Skorin nerijetko pričali o temama o kojima se ne priča rado. 

Osim što sa Šprajcom dijeli voditeljsku fotelju u Direktu od ponedjeljka do četvrtka, Mojmira od listopada vodi i RTL Direktom petkom. „Shvatili smo da vam četiri emisije RTL Direkta jednostavno nisu dosta i više se nećemo opraštati četvrtkom. Početak je vikenda, ljudi se žele opustiti, nećemo ih daviti 'općologijom' u 22.30 sati. Bit će to emisija baš za petak! Malo više razgovora u studiju, manje dnevnih vijesti, više osvrta na tjedan iza nas“, rekla je voditeljica Mojmira Pastorčić tada.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tijekom šest godina rada RTL Direkt pronašao je put do publike, ali i struke, o čemu svjedoče brojne nagrade. RTL Direkt prošle godine dobio je Zlatni Studio za najbolju TV emisiju, Zoran Šprajc također je dobitnik Zlatnog studija za najbolje TV lice, a Mojmira Pastorčić već drugu godinu za redom nominirana je u kategoriji TV voditeljice.

Vezana vijest

Večernjakova ruža
ČESTITAMO Potraga, RTL Direkt i Danka Derifaj nominirani za Večernjakovu ružu!

No vjernost publike ekipi Direkta najveća je nagrada, naročito u protekle dvije godine dana kad je raditi novinarski posao zbog koronavirusa teže nego ikada. 

„Sve te nagrade velika su stvar, ne samo za našu malu redakciju, nego i za cijeli Informativni program RTL-a koji je ponovno pokazao da smo najbolji kada je najteže. Zato od srca hvala svim gledateljima, od srca Mojmire Pastorčić, Kristine Čirjak, Lade Marinović,  Ivana Skorina i, naravno, od sveg mog srca“, poručio je Šprajc u svom stilu prilikom proslave Direktovog 6. rođendana ranije ove godine. 

Stoga za ekipu RTL Direkta u kategoriji TV emisija godine za prestižnu nagradu Zlatni Studio glasajte OVDJE!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!