Ostani doma
TV novosti

VIDEO

'Tri, dva, jedan - kuhaj!' iz sezone u sezonu osvaja gledatelje, a recept je jednostavan: 'Gledatelji ga vole upravo zbog nepretencioznosti'

RTL-ov format iz sezone u sezonu donosi mnoštvo zanimljivog, zabavnog, ali i edukativnog sadržaja!

Vezana vijest

Zlatni studio
ČESTITAMO RTL-ova lica i projekti u drugom krugu Zlatnog Studija!

Emisija 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' koja je ponovno nominirana za najbolji reality show izborila je prolaz u finalni krug glasanja za prestižnu medijsku nagradu Zlatni Studio.

Glavni sastav je dobro poznat - Tomislav Špiček, Željka Klemenčić te i Ivan Pažanin s čitavom lepezom osebujnih kandidata priprema sjajna jela pred kamerama. Ali... pobjednik može biti samo jedan!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A da je ovo format koji iz sezone u sezonu osvaja gledatelje ne vidimo samo po gledanosti već i po nominacijama za prestižne medijske nagrade.

Najnovija je ona za Zlatni Studio 2022. godine za najbolji reality show. 

Vezana vijest

Tomislav Špiček, Željka Klemenčić, Ivan Pažanin, žiri Kuhaj
Nominacije za Zlatni Studio Producentica showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' ističe: 'Emisija je 100 posto hrvatski proizvod!'

"Ovo nam je već treća ili četvrta nominacija zaredom. Puno nam to znači jer je ovo jedini nelicencirani projekt koji radi uz bok mnogih svjetskih uspješnica. Moglo bi se reći da je emisija 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' 100 posto hrvatski proizvod!", komentirala je nedavno za RTL.hr producentica showa Danijela Habek te dodala: "Smatram da je to specifičan format. Gledatelji ga vole upravo zbog nepretencioznosti. Žiri nam je u nekoliko godina postao nezamjenjiv. Svaki član je toliko usavršio svoju ulogu da se interno šalimo kako im više i ne trebaju producenti!"

A za 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' za Zlatni Studio možete glasati OVDJE!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!