Ostani doma
TV novosti
Andrija Jarak održao predavanje na Veleučilištu Baltazar: Sa studentima je podijelio vlastita iskustva s početaka televizijske karijere
RTL

ODUŠEVLJENI

Andrija Jarak održao predavanje na Veleučilištu Baltazar: Sa studentima je podijelio vlastita iskustva s početaka televizijske karijere

Andrija je sa studentima podijelio vlastita iskustva, a oni su ga nakon predavanja obasuli pitanjima.

Na kolegiju Javni govor i nastup koji izvodi doc. dr. sc. Gabrijela Kišiček, Andrija Jarak održao je gostujuće predavanje za studente Komunikacijskog menadžmenta Veleučilišta Baltazar. Tema predavanja 'Govor u medijima' studentima je bila osobito zanimljiva. Posebice iz perspektive jednog od najpoznatijih novinara s dugogodišnjim medijskim iskustvom.

Andrija je sa studentima podijelio vlastita iskustva s početaka televizijske karijere dajući im konkretne i korisne upute za uspješniji nastup u medijima. S druge strane, na temelju iskustva razgovora s brojnim sugovornicima, kako govornim profesionalcima tako i „običnim ljudima“, Andrija je studentima objasnio u čemu su najčešće pogreške govornika u medijima te kako se što bolje i učinkovitije pripremiti za razgovor s novinarima, kako bolje pripremiti izjavu za medije te kako biti retorički uspješniji u studijskim gostovanjima, intervjuima i medijskim nastupima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Studentima je predavanje bilo iznimno korisno i zanimljivo te su Andriju obasuli brojnim pitanjima i komentarima te, naravno, poželjeli da im što češće dođe u goste.   

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!