Ostani doma
TV novosti / Najave

Ljubav, intrige i osveta

Nova serija 'Vatre ivanjske' od ponedjeljka u udarnom terminu!

Sudbina. Svi bismo je htjeli znati… No, neki će je saznati već ovog ponedjeljka! Ljubav, intrige, osveta, požuda, ljubomora i kajanje, sve to čeka junake nove RTL-ove dramske serije 'Vatre ivanjske' od 25. kolovoza u 20 sati!

Impresivnu glumačku postavu serije čine jedna od trenutno najpoznatijih imena hrvatskog glumišta.

I dok Ksenija Pajić, Aleksandar Cvjetković, Filip Juričić i Ana Begić Tahiri ostaju vjerni RTL-ovim formatima, gledatelji će na ekranima RTL-a ove jeseni imati priliku vidjeti glumce koje su donedavno pratili u serijama konkurentskih televizija, kao što su Doris Pinčić Rogoznica, Ornela Vištica, Frane Perišin, Linda Begonja, Alen Liverić, Barbara Nola, Iva Mihelić, Marko Cindrić i Jan Kerekeš.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Hvaljena i iznimno cijenjena legenda hrvatskog glumišta, Lela Margitić, prihvatila je ulogu tajanstvene Tilde u ovom projektu, njezinu ljubimicu Anu tumači Nevena Ristić (serija 'Cvat lipe na Balkanu'), a Slaven Španović (serija 'Mamutica') zaigrat će udovca Viktora.

Više o seriji 'Vatre ivanjske' donosimo uskoro, dok zanimljivosti o glumcima i sa seta i lokacija snimanja možete pratiti na službenoj Facebook stranici https://www.facebook.com/VatreIvanjskeRTLTV?ref=hl!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!