Ostani doma
Novosti / Najave
Nakon dvije tisuće i dvije emisije Oliver Mlakar ponovno u 'Kolu sreće'!
RTL

kormilo nad kvizom

Nakon dvije tisuće i dvije emisije Oliver Mlakar ponovno u 'Kolu sreće'!

Legendarni voditelj 'Kola sreće', Oliver Mlakar, ponovno je preuzeo kormilo nad popularnim kvizom! No samo na jedan dan, točnije u prvoj emisiji. Nova era ovog slavnog TV kviza počinje u ponedjeljak, 18. svibnja u 20 sati a lov na slova će tada, uz Ivu Jerković i Borisa Mirkovića, predvoditi Oliver Mlakar

Ovo je baš uzbudljivo! Sretan sam što sam se ponovno našao u studiju „Kola sreće“. Prošlo je mnogo godina, snimanja smo završili 2002., a snimili smo točno dvije tisuće i dvije emisije! To je jedan cijeli ljudski vijek“, kazao je Oliver Mlakar. „Bilo je svakakvih zanimljivih situacija na tim snimanjima, cijela avantura je trajala devet godina pa mi je teško bilo što izdvojiti“, dodao je slavni voditelj koji je zadovoljan svojim nasljednicima. „Boris je i više nego dostojna zamjena, on je jedan jako simpatičan zgodan dečko, dobar glumac i dobar voditelj, a Iva je jednostavno prekrasna“, dodao je.

„I ja za njega imam samo riječi hvale. Toliko je poletan, uvijek vedrog duha i nevjerojatno mi je kako uvijek izgleda isto. Nije ostario niti dana. A taj njegov prepoznatljivi glas…Svi smo bili malo uzbuđeni na snimanju ove emisije“, kazala je Iva Jerković koja s Borisom Mirkovićem čini voditeljski duo „Kola sreće“. „Najteže mi je bilo to što sam ga morao oslovljavati sa „ti“. A što se tiče kviza - postavio je visoko letvicu, a mi ćemo je probati preskočiti ili bar dotaknuti“, dodao je Boris.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako se nakon godina izbivanja iz „svog“ studija snašao u voditeljskoj ulozi slavnog lova na slova, doznajte u ponedjeljak, 18. svibnja u 20 sati na RTL Televiziji!

 

Reci što misliš!